Nedović: Sutjeska može da bude prezadovoljna kako je prošla

"Kada ova mlada ekipa prođe pripremni period, može da igra jako ozbiljan fudbal za naše prilike", kazao je trener Budućnosti nakon treće uzastopne pobjede protiv Sutjeske

10481 pregleda 29 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Budućnost je treći put pobijedila Sutjesku u 25 dana, dala joj ukupno devet golova...

"Ne samo što je treća pobjeda, mislim da je bila i maestralna igra, posebno u prvih 45 minuta. Sutjeska treba da bude prezadovoljna kako je prošla pod Goricom. Toliko smo ih nadigrali da sam stvarno uživao u igri svojih klinaca", kazao je trener Budućnosti Aleksandar Nedović nakon pobjede od 4:2.

Nakon autogola Dreškovića, efektne golove postigli su Terzić, Đukanović i Mijović.

"Bila je jako podmlađena ekipa, igrali smo bez tri reprezentativca - Ivanovića, Raičkovića i Dragojevića, i vidjeli ste kako Budućnost može da igra. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom stlu", kazao je Nedović, istakavši da je njegova ekipa na dobrom putu i da ima sjajan osnov.

"Kada prođemo pripremni period, možemo da igramo jako ozbiljan fudbal za naše prilike. Od početka sezone igramo ovako - ofanzivno, visoko, sa presingom, stvaramo puno šansi i tako Budućnost mora da igra. Vidim da to cijeni i publika, sve je više djece Budućnosti u timu, a naša najveća pobjeda je što je loža bila prepuna skauta. Siguran sam da su imali šta da vide", kazao je trener Budućnosti.

Bonus video: