Klop: Salah i Van Dajk će se brzo oporaviti

Zvijezde Liverpula ne treba da strahuju da će propustiti finale Lige šampiona u Parizu

3156 pregleda 0 komentar(a)
Egipćanin će biti spreman za Pariz, Foto: Reuters
Egipćanin će biti spreman za Pariz, Foto: Reuters

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će fudbaleri Mohamed Salah i Virdžil van Dajk biti dobro, poslije povreda zbog kojih su ranije morali da završe utakmicu sa Čelsijem, u finalu FA kupa.

Liverpul je u nedjelju osvojio FA kup, pošto je poslije jedanaesteraca pobijedio Čelsi sa 6:5. Salah je u 33. inutu napustio teren zbog povrede prepone, a Van Dajk je izašao iz igre na kraju regularnog dijela meča. Utakmica je poslije regularnog dela i produžetaka završena nerešeno 0:0.

"Razgovarao sam sa obojicom poslije utakmice i dobro su. Sve što znamo je da nije ništa veliko, ali naredna utakmica je u utorak. Mislim da će obojica biti brzo u stroju", rekao je Klop, a prenio je Skaj.

Van Dajk je bio dobro raspoložen poslije utakmice, igrao je i skakao, a pobjedu je slavio i Salah.

Liverpul je osvojio dva trofeja ove sezone i bori se za još dva - titulu u Premijer ligi i u Ligi šampiona. U prvenstvu ostale su utakmice protiv Sautemptona (utorak) na gostovanju i Vulverhemptona na Enfildu 22. maja. Finale Lige šampiona protiv Real Madrida igra se 28. maja u Parizu.

Salah je ove sezone postigao 30 golova za Liverpul u svim takmičenjima, a pregovara sa upravom o nastavku saradnje, pošto mu ugovor ističe 2023. godine.

Dva kola prije kraja Premijer lige Liverpul ima 86 bodova, tri manje od vodećeg Mančester sitija.

Bonus video: