Mbape: Odlučio sam gdje ću igrati, saznaćete uskoro

„Skoro da je gotovo, moj izbor je napravljen. I ja sam u žurbi, ali u ovome nisam samo ja. Gotovo je. Nedostaju neki detalji, ali je riješeno. Odluku ću uskoro saopštiti”, rekao je Kilijan Mbape na ceremoniji dodjele nagrade za najboljeg igrača Lige 1

5076 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Reuters/Benoit Tessier
Foto: Reuters/Benoit Tessier

Saga o Kilijanu Mbapeu uskoro će biti gotova, a i sam fudbaler je poručio da je donio odluku gdje će igrati naredne sezone. Ali, još je nije saopštio.

Na svečanosti u Parizu, gdje je treći put zaredom primio nagradu za najboljeg igrača Lige 1, francuski reprezentativac je rekao da zna gdje će igrati naredne sezone, ali nije htio da otkriva.

„Želim da uživam u ovoj manifestaciji... Saznaćete veoma brzo. Skoro da je gotovo, moj izbor je napravljen. Moram da poštujem sve strane. I ja sam u žurbi, ali u ovome nisam samo ja. Gotovo je. Nedostaju neki detalji, ali je riješeno. Odluku ću uskoro saopštiti”, rekao je Mbape.

Pari Sen Žermen mu nudi bogatstvo za dvogodišnji ugovor, sa platom od 50 miliona eura po sezoni, a mogao bi da postane najbolji strijelac u istoriji kluba, jer trenutno ima 169 golova, 31 manje od rekordera Edinsona Kavanija.

„Biti dio ovog kluba je čast i privilegija. Zato sam i insistirao da dođem u Pari Sen Žermen. Hvala PSŽ-u, treneru, saigrčima, svim ljudima koji su bili u sjenci što su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Ponosni smo na našu 10. titulu, ove godine više nego ikada. Nastavljam svoju priču, nikada nisam zadovoljan, uvijek želim više”, istakao je Mbape.

U Madridu su sigurni da će Kilijan od jula biti novi igrač Reala, jer će u dresu „kraljevskog kluba” imati veće šanse da osvoji dvije stvari koje žarko želi - Ligu šampiona i Zlatnu loptu.

Bonus video: