Dženan Radončić omladince Indonezije priprema za turnir u Tulonu

Indonezija krajem mjeseca učestvuje na prestižnom turniru u Francuskoj, u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina

5944 pregleda 3 komentar(a)
Sa treninga, Foto: Twitter.com/PSSI
Sa treninga, Foto: Twitter.com/PSSI

Omladinsku fudbalsku reprezentaciju Indonezije krajem maja i početkom juna očekuje učešće na prestižnom turniru u Tulonu, a u odsustvu selektora Šina Tae-Janga, ekipu vodi njegov pomoćnik, nekadašnji crnogorski fudbaler Dženan Radončić.

Tae-Jang je sa mladom reprezentacijom na Igrama jugoistočne Azije, pa će Radončić ekipu pripremiti za iskušenja u Francuskoj.

Na spisku je 30 fudbalera, a turnir u Tulonu je priprema za Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, koje se naredne godine održava upravo u Indoneziji.

"Krenuli smo sa treninzima. Pokušaćemo da se pripremimo najbolje što možemo. Na spisku je 30 fudbalera, a plan je da do početka turnira u Tulonu odigramo nekoliko kontrolnih mečeva. Tu je nekoliko novih fudbalera. Želimo da se i oni dobro prilagode i da sve prođe kako treba", istakao je Radončić, a prenosi "1 News".

Turnir u Tulonu na programu je od 29. maja do 12. juna. Indonezija je u grupi B sa selekcijama Meksika, Gane i Venecuele.

Radončić je u igračkoj karijeri nastupao za Gusinje, Rudar, Partizan, Inčon, Kofu, Seongnam, Suvon, Šimicu, Omiju, Oitu i Mornar.

Bonus video: