Peđa Mijatović nema dilemu: Real ima bolji tim i bolje igrače od Liverpula

Real i Liverpul igraće finale 28. maja u Parizu

6762 pregleda 13 komentar(a)
Foto: As
Foto: As

Predrag Mijatović ističe da Liverpul nema bolji tim od Real Madrida i smatra da njegov bivši klub, u kome se proslavio kao igrač, a zatim bio uspješan sportski direktor, ima veće šanse da osvoji Ligu šampiona.

"Real ima veoma dobar tim, možda i najbolji ako govorimo o imenima. Niko nema tako kompletnu ekipu. Benzema daje golove sa svih pozicija, Vinisijus je dosta napredovao, Rodrigo ima cilj da bude sjajan igrač...Ima puno iskustva u ovom timu Reala. Recite mi tim u Evropi koji ima osam igrača koji su osvojili četiri Lige šampiona. Mislim da nema nijedan. Real je favorit i ima bolji tim“, jasan je Mijatović.

Real i Liverpul igraće finale 28. maja u Parizu.

Mijatović ističe i ulogu Karla Anćelotija.

"Anćeloti je fenomen i u svim velikim timovima u kojima je radio uvijek je imao odličan menadžment I o tome pričaju, ne samo fudbaleri, već i čelnici klubova. Prije neki dan sam bio kod Rumenigea, dugogodišnjeg generalnog menadžera Bajerna, i rekao mi je da je on fenomen. Toliko ga poštuje. Nisam čuo ni jednog igrača da je loše govorio o njemu To je veoma čudno poslije toliko godina”.

Posebne riječi imao je za Luku Modrića, sa kojim je u prijateljskim odnosima.

"Znam da živi za fudbal. Ne čudi me njegova forma, posvećenost i sve što radi. Poznajem ga jako dobro i znam koliko trenira i sve stvari koje radi da bi se osjećao dobro. Godine više nisu važne. On je veoma važna ličnost za Madrid, za mlade ljude koji ga vide kao primjer rada i posvećenosti", istakao je Mijatović.

Bonus video: