premijer liga

Trener šutnuo navijača, Vijera: Nemam komentar

Dok je Vijera pokušavao da napusti teren, jedan od navijača Evertona mu je prišao držeći telefon u rukama vjerovatno želeći da snimi njegovu reakciju. Kada je taj navijač, kako se vidi na snimcima, pružio ruke ka licu trenera Palasa on se okrenuo i šutnuo ga nogom

4863 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trener fudbalera Kristal Palasa Patrik Vijera nije želio da komentariše situaciju kada je poslije poraza na Gudison parku i ulaska pristalica Evertona na teren udario jednog navijača domaćeg tima.

"Nemam šta da kažem o tome", rekao je Vijera u za britanske medije poslije meča.

On je ironično dodao da je zadovoljan time kako su navijači uspjeli da ulete na teren, dodajući: "Sudija je baš dobro odradio posao".

Fudbaleri Kristal Palasa su sinoć poslije prvog poluvremena vodili sa 2:0 protiv Evertona, ali je domaći tim u nastavku preokrenuo rezultat i stigao do pobjede od 3:2 koja je značila i opstanak u Premijer ligi pa je veliki broj navijača domaćeg tima uletio na teren da to proslavi.

Dok je Vijera pokušavao da napusti teren, jedan od navijača Evertona mu je prišao držeći telefon u rukama vjerovatno želeći da snimi njegovu reakciju. Kada je taj navijač, kako se vidi na snimcima, pružio ruke ka licu trenera Palasa on se okrenuo i šutnuo ga nogom.

Navijač je pao na zemlju, nakon čega su se umiješale druge pristalice Evertona, ali se situacija brzo smirila.

Trener Evertona Frenk Lampard je posle utakmice rekao da se saosjeća sa Vijerom, ali je branio navijače svog kluba.

"To je bilo čisto oduševljenje navijača koji su uletjeli na teren pošto je klub izbegao ispadanje iz lige. Ako se to uradi na pravi način, neka ostanu na terenu, neka imaju svoj trenutak. Dokle god se dobro ponašaju, nema problema", rekao je Lampard.