Mbape "utješio" Real: Navijaću za vas u finalu Lige šampiona u mom Parizu

"Srećan sam i privilegovan što me željela tako velika institucija. Razumijem vaše razočaranje. Biću vaš prvi navijač u finalu Lige šampiona, u Parizu, mom domu", naveo je Mbape

8544 pregleda 9 komentar(a)
Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier
Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier

Kilijan Mbape je putem društvenih mreža pokušao da objasni razloge zbog kojih je prihvatio ponudu Pari Sen Žermena, a ne Real Madrida.

On je ponudio "utjehu" Realu - navijaće za Madriđane u finalu Lige šampiona.

"Srećan sam i privilegovan što me željela tako velika institucija. Razumijem vaše razočaranje. Biću vaš prvi navijač u finalu Lige šampiona, u Parizu, mom domu", naveo je Mbape.

"Veoma sam srećan što mogu da nastavim da napredujem u Francuskoj, zemlji u kojoj sam se rodio, odrastao i ostvario. I to mi daje priliku da nastavim da slijedim svoje snove.

"Uvjeren sam da mogu da nastavim da rastem ovdje u okviru kluba koji ima sredstva da ostvari svoje ciljeve. Želim da se zahvalim predsjedniku Naseru al Kelaifiju na povjerenju i njihovo strpljenju. Takođe, mislim na sve navijače PSŽ-a, u Francuskoj i širom svijeta, zbog njihovih nebrojenih izraza naklonosti, posebno posljednjih mjeseci."

"Od malih nogu, umjesto da sanjam u životu, želio sam da živim svoje snove. To je i izbor, i princip i privilegija. Od malih nogu, trudim se da idem naprijed, od izazova do izazova. Od malih nogu gradim sebi put do vrha, kakav god on bio, ali uvijek na oprezu da poštujem liniju ponašanja u svim oblastima. Od malih nogu, inspirisan sam istom strašću i istom motivacijom", naveo je Mbape.

Bonus video: