Henderson: Teško popodne, razočarani smo, ali i ponosni

Liverpul će 28. maja u Parizu igrati protiv Real Madrida za trofej u Ligi šampiona

8079 pregleda 1 komentar(a)
Henderson, Foto: Reuters
Henderson, Foto: Reuters

Kapiten Liverpula Džordan Henderson rekao je danas da je ekipa razočarana što nije uspjela da osvoji titulu u Premijer ligi, ali da je dala sve od sebe i da je ponosna na postignute rezultate.

"Ovo je bilo teško popodne za nas. Nijesmo igrali posebno dobro ili dobro kako znamo da igramo. Nikada nije lako kada imate gol zaostatka, ali pronašli smo način da pobijedimo, što je zadovoljavajuće. Nijesmo zapravo znali koji je rezultat Mančester sitija, pošto su navijači bili glasni na stadionu. Razočarani smo, bili smo i ranije u ovakvoj poziciji i teško je", rekao je Henderson za Skaj.

Borba za titulu u Premijer ligi vodila se do posljednjeg kola, Mančester siti je uoči današnjih utakmica imao bod prednosti u odnosu na Liverpul, koji je zadržao i odbranio titulu. Siti je poslije preokreta pobijedio Aston Vilu sa 3:2, a Liverpul je na "Enfildu" pobijedio Vulverhempton sa 3:1.

"Pronašli smo način da danas osvojimo tri boda, ali nažalost, to nije bilo dovoljno za titulu. Tokom čitave sezone pa do kraja dali smo apsolutno sve od sebe. Veoma smo ponosni na igrače, na ono što su ostvarili ove sezone, ali još nije gotovo. Imamo još jednu utakmicu protiv zaista dobre ekipe i moraćemo da budemo na najvišem nivou ako želimo da pobijedimo Real Madrid u finalu Lige šampiona", naveo je Henderson.

Liverpul će 28. maja u Parizu igrati protiv Real Madrida za trofej u Ligi šampiona.

Bonus video: