Rudar bolji u polju, Mladost odgovorila prekidima - 1:1

Macanović u 34. minutu doveo Rudar u vođstvo, samo četiri minuta kasnije Cicmil donio izjednačenje Mladosti. Ostalo je 1:1
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.10.2017. 20:09h

Remijem na Starom aerodromu, Mladost i Rudar dodatno su usporili jedni druge na putu povratka u vrh.

Tako to izgleda kada se pogleda tabela, a iz trenerskog ugla - nije bilo nezadovoljnih remijem u komplikovanom meču.

"Došli smo da osvojimo bodove, osvojili smo jedan, ali i odigrali dobru utakmicu protiv tima koji je uoči početka bio jedan od glavnih pretendenata na visok plasman", kazao je trener Rudara Miodrag Vukotić. Njegova ekipa bila je bliža pobjedi - zato što je vodila, zato što je u posljednjim sekundama imala veliku šansu preko Marka Vukovića.

"Žalimo za trijumfom, imali smo više konkretnijih situacija pred protivničkim golom, ali nam je nedostajao pravi finiš. Nadam se, ipak, da će nas ohrabriti ova igra i da ćemo uskoro početi da pobjeđujemo, jer je evidentno da smo napravili pomak u igri", dodao je Vukotić.

Njegova ekipa povela je u 34. minutu - prodor i prizemno ubacivanje Bošnjaka sa lijeve strane ispratio je Macanović za prvi gostujući gol Rudara ove sezone.

No, vođstvo Pljevljaka trajalo je samo četiri minuta. Martinović je centrirao, a defanzivac Mladosti Cicmil, koji je odlučio meč sa Grbljem u prošlom kolu, ostao je sam na drugoj stativi nakon smušene reakcije odbrane gostiju i pogodio mrežu.

"Mislim da smo uzeli bod, prije nego što smo izgubili dva", iskren je bio trener Mladosti Branko Smiljanić.

"Rudar nas je otupio, mučili smo se u organizaciji, zatajila je kombinatorika, a bili smo i nestrpljivi. Ipak, nisam nezadovoljan bodom, jer je Rudar ekipa za poštovanje".

Mladost je tokom cijelog meča opasno prijetila iz prekida- Đurišić je u 50. minutu pogodio prečku, a Cicmil u 61. umalo dao još jedan gol, ali mu je sjajno odbranio Agović.

Pljevljaci su bili opasniji i konkretniji iz igre, Bošnjak i Stojanov imali su opasne pokušaje prije nego što je Vuković u 94. minutu sa svega pet metara prebacio prečku.

MLADOST - RUDAR 1:1

Podgorica - Stadion Mladosti. Gledalaca: 350. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Strijelci: Cicmil u 38. minutu za Mladost, Macanović u 34. minutu za Rudar.

Mladost: Ljuljanović, Roganović, Cicmil, Vukčević, Martinović, Bukorac (48. Kaluđerović), Novović (85. Raičević), Ćetković, Đurišić, Burzanović (67. Stijepović), Adrović.

Rudar: Agović, Tomašević, Brnović, Živković, Reljić, Kotorac, Đuričković (62. Zečević), Macanović 34 (62. Sopo), Bošnjak, Vuković, Stojanov (77. Đalović).

Galerija

Bonus video: