Legenda Liverpula: Real nije dobar kao engleski timovi

"Gledao sam Real ove sezone i izgubio je više mečeva u Ligi šampiona nego Liverpul u svim takmičenjima", istakao je Karager

2852 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Legendarni defanzivac Liverpula Džejmi Karager je iznio tvrdnju s kojom se mnogi neće složiti dva dana pred finale Lige šampiona.

"Redse" u Parizu čeka okršaj za titulu sa Real Madridom, koji - po mišljenju Karagera - nije nivo ni Liverpula, ali ni Mančester sitija i Čelsija.

"Kraljevski klub" je Čelsi eliminisao u četvrtfinalu, a Siti u polufinalu nakon šokantnih revanša u Madridu.

"Real je veoma dobar tim i oko toga ne treba voditi polemiku. Ali, nije najjači protivnik kojeg je Liverpul mogao da dobije", rekao je Karager i dodao:

"Real nije dovoljno dobar kao Siti, čak ni kao Čelsi. Iako je oba tima eliminisao. Gledao sam Real ove sezone i izgubio je više mečeva u Ligi šampiona nego Liverpul u svim takmičenjima", istakao je Karager.

Real je imao sreće, kaže Karager.

"Bez nje nema uspjeha, a Madriđani su je imali i previše ove sezone. Da si tako dobar ne bi dozvolio da dođeš u situaciju da rješavaš meč u sudijskoj nadoknadi. Siti je mogao da savlada Real 6:2 na "Etihadu", dok je Čelsi u Madridu vodio 3:0...", poručio je Karager.

Bonus video: