Liga Šampiona – Noć koja sve odlučuje

Ko podiže ,,ušati pehar''?

34348 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

Svaki istinski ljubitelji fudbala, 28. maj su rezervisali kao praznik fudbala. Finale najelitnijeg evropskog takmičenja igra se od 21h, pod svijetlima Pariza a Stade de France ugostiće najvjernije fanove dva tima – Liverpula i Real Madrida.

Put do 14. ili 7. titule?

,,Kraljevski klub'' je obezbjedio prvo mjesto u domaćem šampionatu, osvojivši rekordnu 35. titulu La Lige. Ove godine, Los Blankosi žele da, po 14. put u istoriji kluba, slave u finalu Lige šampiona. Anćelotijev tim pokazao je da Madrid ne može biti lako pokoren, a fantastični duo Benzema – Vini Jr. priređivao nam je najljepše fudbalske momente. Oni su drugi najbolji dvojac ove sezone sa ukupno 44 gola.

Pobjeda Reala u regularnom vremenu je moguća samo ako Madriđani budu na nivou iz polu finala kod kuće.

Liverpulu je, sa druge strane, izostala titula u engleskoj Premijer ligi, ali je Klopov tim više nego motivisan da ponovi uspjeh iz 2019. Englezi su do sada podizali ,,ušati pehar'' šest puta. Pandan dvojcu iz Reala čine Mohamed Salah i Sadio Mane koji imaju 5 golova manje od Madriđana – 39.

Redsi su u blagoj prednosti kada su kladionice u pitanju, ali sigurno je samo jedno – tim sa više motivacije, borbenosti i malo sreće ispisaće istoriju u Parizu.

Liverpul dolazi do pobjede?

Real dolazi do pobjede?

ISKUSTVOM DO POBJEDE?

Los Blankosi imaju ekipu koja je iskusnija u elitnom takmičenju. 1.327 nastupa upisali su igrači iz Madrida, a po broju odigranih mečeva prednjači Karim Benzema (153). Kada je u pitanju iskustvo i kreiranje igre, nemoguće je izostaviti Luku Modrića. 36-godišnji Hrvat daje i više od maksimuma, a njegov učinak u La Ligi i Ligi šampiona je od velikog značaja.

Tim iz Liverpula ima, u prosijeku, prilično mlad sastav (27.2 godine), pa za razliku od Anćelotijevih momaka, iskustva u Ligi šampiona nedostaje. U prilog tome govori i činjenica da je najiskusniji 29-godišnji Salah sa ,,samo'' 111 nastupa u elitnom takmičenju, od čega je skoro polovina bila za Romu, Čelsi i Basel. Ukoliko već imate svog favorita, ali niste sigurni da li će 90 minuta biti dovoljno za trijumf –

Liverpul – ukupni pobjednik

Real – Ukupni pobjednik

BENZEMA VS SALAH

Najtrofejniji evropski klub ima svojih aduta, ali je ,,kec u rukavu'' Madrida trenutni favorit za osvajanje prestižne nagrade Ballon D'Or – Karim Benzema.

Francuz je u TOP 3 najboljih strijelaca Lige šampiona svih vremena. Treće mjesto dijeli sa Robertom Levandovskim, sa skorom od 141 utakmice i 86 postignutih golova. Ova sezona za Benzemu je jedna od najboljih u karijeri. Dominacija u La ligi preslikala se i na evropskim takmičenjima – 11 mečeva, 15 golova i 2 asistencije u Ligi šampiona su za ogromno poštovanje.

34-godišnji Karim još uvijek iznenađuje i obara rekorde, a kvota da Francuz postigne gol u večerašnjem finalu je više nego primamljiva za odigrati.

Mohamed Salah je najbolji strijelac Premijer lige ove sezone.

Na 35 mečeva postigao je 23 gola pa tako dijeli prvo mjesto sa Totenhemovim lijevim krilom Heung-min Sonom. Salah je u najboljoj formi, a mnogi smatraju da je pravi kandidat za osvajanje najprestižnije individualne nagrade za fudbalere – Zlatne lopte. Sa 14 asistencija u engleskom šampionatu, Salah je dokazao svoju klasu. U Ligi šampiona ima isti broj asistencija kao i Benzema, ali i 7 golova manje od Španca.

,,Egipatski kralj'' će večeras igrati ključnu ulogu u napadu engleskog tima, i za očekivati je da je prvi favorit da postigne gol na večerašnjem duelu.

SPECIJALNA KOMBINACIJA

Svi znamo da u večerašnjoj utakmici ne postoji izraziti favorit, iz tog razloga predstavljamo vam SBbet specijal, gdje pored uobičajenih igara možete probati igre kao što su: broj kornera, faulova, žutih i crvenih kartona i još mnogo toga.

Evropski giganti fudbala igraće na sve ili ništa, a za očekivati je da se igra jako.

Za sada u Ligi šampiona Liverpul nije imao crvenih kartona, ali je 14 žutih upisano za tim iz Engleske. 138 faulova napravili su kroz takmičenje Klopovi izabranici.

Madriđani imaju skoro duplo više žutih kartona – 26 do sada, bez najstrožije kazne (crvenog kartona). Real za sada ima upisanih 113 faulova kroz takmičenje Lige šampiona ove sezone.

Ove popularne igre donose mogućnost različitih kombinacija, a sve u cilju što većeg dobitka!

Iz SBbet-a podsjećaju da je ostalo još malo vremena do kraja nagradne igre za STAN U PODGORICI!

Osim najbolje ponude, u SBbet kladionici svaki tiket ti donosi šansu za osvajanje stana u Podgorici!

"Stan u Podgorici osvoji jer SBbet 25 godina broji“ – veliko takmičenje gdje će 01. juna srećnom igraču pokloniti ovu vrijednu nagradu!

SBbet ove godine slavi jubilej – 25 godina postojanja, pa je tom prilikom pripremio brojna iznenađenja.

Za igrače koji više uživaju u kazino igrama, spremili smo rođendanski BONUS DOBRODOŠLICE – 250 FREE SPINOVA!

Sve što je potrebno da uradiš jeste da se registruješ na sbbet.me i zabava može da počne!

Kako bi prvi saznali koje sve aktuelnosti vam SBbet priprema, zapratite ih na društvenim mrežama.

SBbet, tvoj siguran fiks od 1997. godine.