Benzema: Liverpul je opasnija i bolja ekipa od Sitija, Čelsija i PSŽ-a

Kapiten Real Madrida smatra i da je Karlo Anćeloti najbolji trener na svijetu, iako je sa Zidanom osvojio tri tituile u Evropi

13622 pregleda 5 komentar(a)
Pehara nikada dosta: Benzema je u suzama radosnicama slavio titulu, Foto: REUTERS
Pehara nikada dosta: Benzema je u suzama radosnicama slavio titulu, Foto: REUTERS

Real Madrid je pobjedom u Parizu nad Liverpulopm (1:0) osvojio 14. Ligu šampiona, najbliži pratlac Milan ima sedam naslova prvaka Evrope.

Samo, ove sezone je Real do titule morao preko tri prvoplasirane ekipe Premijer lige, prošlogodišnjeg prvaka Evrope Čelsija, ali i prvaka Francuske PSŽ-a.

Kapiten Reala i najbolji strijelac ove sezone u Ligi šampiona, Karim Benzema, kojem su milimetri ali i diskutabilna VAR odluka oduzeli gol za rekord, jer se samo izjednačio sa Kristijanom Ronaldom sa po 10 plej-of golova u sezoni, nema dilemu.

"Liverpul je najbolja ekipa protiv koje smo igrali ove sezone! Sinoć je bila najteža pobjeda u Ligi prvaka, ali zaslužili smo je. Sreća nema veze s tim da smo uspjeli. Ponos je presudan a ja radim zbog takvih utakmica i večeri".

Iako je tri titule osvojio sa sunarodnikom Zinedinom Zidanom, Francuz Benzema nema dilemu.

"Karlo Anćeloti je najbolji trener na svijetu, nemam drugog opisa. Srećan sam i ponosan na ovaj klub i saigrače. Opet smo osvojili Ligu prvaka, ovo mi je peta pobjeda! Ja sam neizmjerno srećan ali odmora nema, idemo u Madrid da proslavimo s našim navijačima”, rekao je napadač Real Madrida.

Bonus video: