Nedović: Ginuli smo svaku utakmicu i zasluženo osvojili trofej; Raičković: Želimo da Budućnost uvijek bude na vrhu

Budućnost večeras savladala Dečić 1:0 i odbranila trofej u Kupu

4646 pregleda 4 komentar(a)
Raičković na večerašnjem meču, Foto: Boris Pejović
Raičković na večerašnjem meču, Foto: Boris Pejović

Budućnost još jednu sezonu završava sa osvojenim peharom - podgorički "plavi" savladali su večeras Dečić (1:0) i odbranili trofej osvojen prošle godine.

Budućnost nije uspjela da odbrani titulu, a nakon lošeg starta sezone, rane eliminacije iz Evrope, Aleksandar Nedović je krajem jula naslijedio Mladena Milinkovića i sezonu završava sa peharom u najmasovnijem takmičenju.

"U drugom dijelu sezone smo uzeli više bodova od Sutjeske i na kraju bili nagrađeni osvajanjem Kupa. Mislim da je bila odlična utakmica, da je bio dobar ritam. Dečić je imao svoje šanse. Poremetila nas je povreda Jankovića, izmjenu je tražio i Adžić, ali je stisnuo zube i pokazao kakav je profesionalac. Čestitam Dečiću na fer utakmici, a mojim momcima na svim igrama otkad sam preuzeo ekipu. Bilo je loših momenata, ali nijednom nijesmo doživjeli zvižduke ili nepoštovanje. Ginuli smo svaku utakmicu i večeras zasluženo osvojili trofej", rekao je Nedović za RTCG nakon utakmice.

Zadovoljan je bio i Miloš Raičković.

"Teška utakmica, veliki ulog. Titulu nijesmo osvojili, ali smo odbranili Kup. Mislim da moramo biti zadovoljni. Želimo da Budućnost uvijek bude na vrhu. Na individualnom nivou ovo je moja najbolja sezona. Htjeli smo da odbranimo duplu krunu, ali smo odbranili samo Kup. Mislim da smo dobili par mladih igrača koji su spremni za neki veći nivo", poručio je Raičković.

Bonus video: