Levandovski: Moja priča sa Bajernom je završena, ne mogu da zamislim nastavak saradnje

„Transfer će bit dobro rješenje za obje strane. Vjerujem da me Bajern neće zaustavljati samo zato što to može da uradi”, rekao je Leva

6421 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sedmicama se govori o odlasku Roberta Levandovskog iz Bajerna, sada više ne postoji šansa da ostane, jer je osvajač Zlatne kopačke to jasno i glasno rekao na pres konferenciji poljske reprezentacije.

Na prethodnom okupljanju nacionalnog tima, portparol Fudbalskog saveza Poljske nije dozvolio da se postavljaju pitanja o odlasku iz Bajerna.

Sada je bilo drugačije - pitanje o odlasku u Barselonu mu je postavio jedan španski novinar, a Leva nije ostavio nikakve dileme.

„Mislim da će ovo što ću sada reći biti dovoljno, da neće biti potrebna dalja pitanja. Ono što je danas sigurno je da je moja priča sa Bajernom završena. Nakon onog što se dešavalo prethodnih mjeseci, ne mogu da zamislim dalju saradnju”, rekao je Levandovski.

„Transfer će bit dobro rješenje za obje strane. Vjerujem da me Bajern neće zaustavljati samo zato što to može da uradi”.

Ugovor jednog od najboljih napadača XXI vijeka ističe sljedećeg ljeta, ali su i on i ljudi iz njegovog okruženja više puta poručili da ga neće produžiti i da želi već ovog ljeta da ode u Kataloniju.

Pristao je i na manju platu nego što ima u Bajernu, ostalo je samo da se riješi pitanje obeštećenja.

Bonus video: