Expo eliminisao šampiona, poznati svi učesnici četvrtfinala

Podgorica je i u revanšu bila bola od Dadi gradnje. Podgorica je iz prvog meča imala prednost od dva gola, a u revanšu je "nokautirala" rivala sa 6:0 - bio je to najubjedljiviji poraz Dadija od kada se ova ekipa takmiči u ligi.

1900 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa Expo commerce, Foto: Podgorička minifudbal liga
Ekipa Expo commerce, Foto: Podgorička minifudbal liga

Osam najboljih nastvalja pohod ka trofeju Podgoričke minifudbal lige, ali među njima neće biti dosadašnjeg šampiona - četvrtfinale, nakon uzbudljivih revanš mečeva, izborili su Podgorica, Expo commerce, Distance Inc, Lovćenska vila, Valter, Ekspert MG, Pljevlja 04 i SB Sabornog hrama.

Sada već bivši šampioni Stupovi u borbi za plasman među osam poražen je od ekipe Expo commerce. Taj meč riješen je poslije izvođenja penala - 7:6. Expo je prije penal-ruleta u posljednja dva minuta igre ušao sa dva gola prednosti, ali su Stupovi uspjeli da dođu do izjednačenja i penala. U penal seriji u junaka je izrastao golman Marko Raičević.

U derbi meču ove faze Podgorica je i u revanšu bila bola od Dadi gradnje. Podgorica je iz prvog meča imala prednost od dva gola, a u revanšu je "nokautirala" rivala sa 6:0 - bio je to najubjedljiviji poraz Dadija od kada se ova ekipa takmiči u ligi.

Distance Inc i Graničar su odigrali neriješeno u dobrom i borbenom meču, ali Graničar - bez obzira na bolju igru nego u prvoj utakmici - nije uspio da nadoknadi zaostatak iz prvog meča.

Veliki posao napravila je ekipa Lovćenske vile, koja je nadoknadila minus od gola i eliminisala ekipu Bar-Kod. Zanimljivo, u ligaškom dijelu Bar-Kod je igrao odlično i bio prvi u grupi B - ipak, u osmini finala naletio je na raspoložene Cetinjane.

Valter i Eurozox NO-MI odigrali su neriješeno, ali je Valter pobjedom od četiri gola u njihovom prvom duelu čini se već tada riješio itanje pobjednika.

Poslije penala do četrvrtfinala je stigao i Ekspert MG - ovaj tim u osmini je bio bolji od Gardista. Interesantno prije penal serije Gardisti su bili bliži prolasku, jer su na dva minuta prije kraja imali dva gola prednosti. Ekspert je, ipak, u finišu meča krenuo na sve ili ništa i uspio je u posljednjim trenucima da dođe do izjednačujućeg gola i penala.

Pljevlja 04 nisu imala mnogo problema protiv ekipe Grabavci - nakon ubjedljivog trijumfa u prvom meču, Pljevljaci su sa 9:2 slavili u revanšu.

Pred velikim brojem gledalaca u SC Lješkoplje sreli su se SB Sabornog hrama i Montefruit. Bilo je neriješeno (1:1), ali je Hram prošao dalje zbog ubjedljivog trijumfa od pet golova u prvom meču.

REZULTATI I STRIJELCI

Pljevlja 04 - Grbavci Radinovic Company 9:2 - Balša Bojanović X3, Ranko Novović X2, Ilija Mugoša, Mirko Radulović X3 - Marko Radusinović, Nemanja Mirotić

Ekspert MG - KMG Gardisti 4:4, nakon penala 3:2 - Bogoljub Komatina, Darko Rajković, Haris Pačariz X2 - Vuk Lukić X2, Danilo Maraš X2

Eurozox No-Mi - Valter 3:3 - Eldin Ćorović, Saša Vukčević X2 - Milan Anđušić X2, Nikola Mijović

Bar-Kod - Lovćenska Vila Cetinje 2:6 - Luka Savović, Lazar Radulovic - Vasilije Bošković X2, Balša Radović X2, Đurica Tatar, Filip Vujović

KMF Distance Inc - Graničar 2:2 - Balša Bojanović, Milovan Ćetković - Nebojša Kasom, Milan Vučković

Podgorica 2014 - Dadi gradnja 6:0 - Aleksandar Simić X2, Stefan Ivanović, Miloš Tomović X2, Nikola Popović

AKMF Stupovi - Expo Commerce 4:4, nakon penala 6:7 - Lazar Vujošević, Radovan Radonjić, Nikola Vidaković X2 - Nikola Pejović, Mijo Živković X2, Bogdan Jovićević

SB Sabornog Hrama - Montefruit 1:1 - Predrag Brnović - Mihailo Tomković.

Bonus video: