"NADOKNADIĆEMO PROPUŠTENO"

Kažić: Problem sa realizacijom i dalje je aktuelan

"Žalimo za propuštenom šansom da osvojimo tri boda, ali sam uvjeren da ćemo već u narednom kolu protiv Zete nadoknaditi propušteno", kazao je trener Budućnosti Dragan Kažić nakon remija sa Iskrom u Danilovgradu
91 pregleda 7 komentar(a)
Dragan Kažić, Foto: Filip Roganović
Dragan Kažić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 13.10.2017. 16:33h

Budućnost je osvojila samo bod na gostovanju Iskri u Danilovgradu, pa se sjutra suočava sa mogućim padom na treću poziciji i zaostatakom od šest bodova za vodećom Sutjeskom.

To će se dogoditi ako Sutjeska i Zeta dobiju svoje mečeva kod kuće, sa Komom, odnosno Dečićem.

"Po ko zna koji put nam je nedostajalo koncentracije i individualnog kvaliteta da zabilježimo pobjedu. Problem sa realizacijom je i dalje aktuelan, naročito protiv ekipa koje imaju dobru odbramenu taktiku", kazao je trener Budućnosti Dragan Kažić.

Njegova ekipa već dva meča nije pogodila protivničku mrežu.

"Nismo uspjeli da probijemo bunker domaćina. Izgleda da su nas Danilovgrađani dobro opoznali i formirali su čvrst bedem oko gola Blažića. Žalimo za propuštenom šansom da osvojimo tri boda, ali sam uvjeren da ćemo već u narednom kolu protiv Zete nadoknaditi propušteno", istakao je Kažić.

Tek u četvrtom pokušaju ove sezone, računajući jedan prvenstveni i dva poraza u Kupu, Iskra je uspjela da odoli Budućnosti.

"Nastavili smo seriju pozitivnih rezultata, jer je i remi protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi višestruko značajan. Ovo je motiv više da u nastavaku šampionata pružamo sve bolje partije, počevši već od srijede, kada gostujemo Komu. Zadovoljan sam igrom svih pojedinaca, koji su odgovorili zadacima na profesionalan način", kazao je trener Iskre Jovan Stanković.