Božo Marković slobodan u izboru novog kluba

Miljenik navijača Sutjeske u narednoj sezoni neće predvoditi napad državnog prvaka - Božo Marković nakon pet sezona neće radoavti publiku kraj Bistrice

5622 pregleda 19 komentar(a)
Marković odlazi nakon pet sezona i titule prvaka, Foto: Boris Pejović
Marković odlazi nakon pet sezona i titule prvaka, Foto: Boris Pejović

Miljenik navijača Sutjeske u narednoj sezoni neće predvoditi napad državnog prvaka - Božo Marković nakon pet sezona nije više igrač Sutjeske.

U šampionskioj sezoni Marković je u Telekom 1. CFL bio jedan od trojice najboljih strijelaca kluba sa sedam golova.

"Tri titule u posljednjih pet godina, skoro 60 golova od povratka u mojih posljednjih pet sezona, a od njih više od godinu sam propustio zbog teške povrede. Odlazim kao najbolji strijelac u istoriji kluba i oko 90 golova u domaćim takmičenjima", kazao je 32-godišnji napadač.

On je u tih pet sezona od povratka u klub u kojem je ponikao postigao 51 gol u najjačem državnom prvenstvu, četiri gola u Kupu, jedan ove sezone, ali i gol u evrokupovima u prvoj povratničmkoj sezoni - 2017/2018.

"Nijesam se uspio dogovoriti sa upravom Sutjeskom o nastavku saradanje i sada sam slobodan u izboru novog kluba. Razočaran sam zbog toga i smatram da se ne postupa tako, jer najbolje moji saigrači znaju šta sam sve izdržao da bi klub napredovao. No, imao sam i pravu i jaku podršku u jedinim pravim koji bezuslovno vole ovaj klub..., hvala za sve "vojvodama" i "anagastum ultra 1988", naglasio je Marković.

Bonus video: