Zidan na ljeto dobija ponudu zbog koje bi mogao da napusti Real?

Navodno, čelnici Francuskog fudbalskog saveza ponudiće mu mjesto selektora po završetku Svjetskog prvenstva, kada Didijeu Dešanu ističe ugovor
2 komentar(a)
Zidan, Foto: Reuters
Zidan, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.10.2017. 08:44h

Zinedin Zidan će sjutra protiv Hetafea 100. put biti na klupi Reala, Florentino Peres je u autorskom tekstu za "Marku" tim povodom napisao da "legenda tek počinje".

Francuski, ali i pojedini španski mediji, javljaju, međutim, da bi ova sezona mogla da bude i njegova posljednja u Madridu, jer se sprema ponuda koju Zidan teško može da odbije.

Navodno, čelnici Francuskog fudbalskog saveza ponudiće mu mjesto selektora po završetku Svjetskog prvenstva, kada Didijeu Dešanu ističe ugovor.

U svim anketama, ljubitelji fudbala su Zidana označili kao idealnog čovjeka za klupu "trikolora", a navodno su i igrači inicirali ideju da nekada najbolji fudbaler na svijetu dođe na kormilo, i maksimalno iskoristi potencijal Grizmana, Mbapea, Pogbe i brojnih asova koje Francuska ima.

Zidan je, nedavno, produžio ugovor sa Realom, ali je naglasio da papir u trenerskom poslu nije važan, već da trenera čuvaju rezultati, rad i posvećenost...

Bonus video: