Toti sa Vučinićem na crnogorskom primorju

Nije prvi put da Toti dolazi u Crnu Goru na odmor, a naše primorje upoznao je još 2006. godine pred Mundijal u Njemačkoj

21112 pregleda 23 komentar(a)
Foto: Instagram/Mirko Vucinic
Foto: Instagram/Mirko Vucinic

Franćesko Toti na crnogorskom primorju, u društvu Mirka Vučinića.

Bivši kapiten crnogorske reprezentacije, sada pomoćnik u stručnom štabu, podijelio je na društvenim mrežama fotografiju "Princa Rima", sa kojim je činio pakleni napadački tandem od 2006. do 2011. godine, dok je nosio dres Rome.

Putevi su im se potom razdvojili, Vučinić je otišao u Romi omraženi Juventus, sa kojim je osvojio tri titule prvaka, ali je sa Totijem ostao u sjajnim odnosima.

Crnogorska reprezentacija kasno sinoć se vratila iz Finske, gdje je izgubila 2:0 u meču 2. kola B lige nacija, a Vučinić je danas, kao i ostatak fudbalera i stručnog štaba, imao slobodan dan nakon jutarnjeg oporavka.

Nije prvi put da Toti dolazi u Crnu Goru na odmor, a naše primorje upoznao je još 2006. godine pred Mundijal u Njemačkoj.

"Azuri" su se tada sa Totijem popeli na svjetski tron.

"Re di Roma", napsao je Vučinić ispod fotografije.

Iako je prije pet godina završio karijeru, koju je od prvog do posljednjeg dana proveo u Romi, Toti i danas uživa nevjerovatnu popularnost među navijačima "vučice", za koje je pravo božanstvo - najbolji i najveći igrač u istoriji kluba.

Bonus video: