Hadžibegić: Crna Gora može svima da napravi probleme, imamo kapacitet da idemo na pobjedu

Selekcija BiH je u prošlom meču pobijedila Rumuniju 1:0, nakon što je igrala sa Finskom 1:1.

7016 pregleda 5 komentar(a)
Hadžibegić na klupi Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Hadžibegić na klupi Crne Gore, Foto: Savo Prelević

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Bosne i Hercegovine u subotu (20.45) u Podgorici će odigrati prvi takmičarski duel.

Riječ je o meču 3. kola grupe 3 B Lige nacija.

Čovjek koji "spaja" CG i BiH fudbal je Faruk Hadžibegić, koji je sa Crnom Gorom, u ulozi selektora, i izborio plasman iz trećeg u drugi rang evropskog fudbala.

U izjavi za portal reprezentacija.ba, prokomentarisao je predstojeći meč.

"Jako je dobro što Savić i Jovetić neče igrati, ali bez obzira, to je tim koji igra pred svojim navijačima i mogu svakome da naprave probleme. Vrlo su kvalitetni, radio sam tamo, imaju iskusne igrače koji igraju u inostranstvu. Ja kad sam bio tamo, napravio sam dobru atmosferu i konture reprezentacije koje su i sad tu. No, vjerujem u nas i da imamo kapacitet da na svakom terenu idemo na pobjedu", rekao je Hadžibegić.

Selekcija BiH je u prošlom meču pobijedila Rumuniju 1:0, nakon što je igrala sa Finskom 1:1.

Crna Gora je poražena od Finske (2:0), a savladala je Rumuniju na startu (2:0).

"Osvojili smo četiri boda, a vidjelo se i da u ovoj grupi svako može pobijediti svakoga. Prilično su reprezentacije izjednačene i sve mogu da pretenduju na to prvo mjesto. Ja imam velika očekivanja od naših fudbalera, potvrdilo se da imamo potencijal i više sam zadovoljan nego razočaran", kazao je Hadžibegić.

Bonus video: