Miljenović: Veliko razočaranje i naša realnost u ovom trenutku

"Ne možemo da utičemo na neke stvari. Otišlo je pet prvotimaca, došli su novi igrači, treba vremena da se sve to sklopi. Žao mi je zbog nas i svih naših klubova. Realno Astana je bolja od Sutjeske, Partizan od Rudara, a Trenčin od Budućnosti, tako da smo mi imali najveće šanse, ali ovo je očigledno realnost", kazao je Miljenović
50 pregleda 12 komentar(a)
OFK Titograd, Foto: Savo Prelević
OFK Titograd, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.07.2018. 21:57h

Trener OFK Titograda Aleksandar Miljenović komentarisao je senzacionalno ispadanje njegovog tima od poluamatera sa Farskih Ostrva, ekipa B36 Toršavn.

„Ovo je iskreno veliko razočaranje. Kada imate velike ambicije i planove, a doživite ovako nešto, sigurno da nije lako. Počeli smo odlično, a rani gol trebao je da bude dodatni motiv za moje igrače. Ali, nismo iskoristili šanse da uvećamo prednost. Sa druge strane, primili smo dva gola iz dva prekida, iako smo znali da gosti jedino tako mogu da postignu gol. Ovo je šok, očekivali smo prolaz, ne samo zbog sportskog aspekta, već i sa finansijske strane. Ali, pokazali su gosti frenetičnu borbenost, te da nisu naivni, kao što se ovdje možda misli, jer se i tamo igra fudbal", kazao je Miljenović.

OFK Titograd je propustio da zaradi dodatnih 240 hiljada eura nagrade Uefe (toliko je već dobio samim nastupom u Evropi), ali i da obezbijedi dvomeč sa turskim velkanom Bešiktašem u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Povreda Petrovića nas je mnogo poremetila. Nemamo na klupi igrače koji mogu da preokrenu. Nemam šta da zamjerim igračima, njima je ovo teško palo, nisu se opustili, niti su mislili lako ćemo, ali izgleda da je u ovom trenutno ovo naš limit. Vidjelo se da smo tek 20 dana u pripremama, oni su spremniji, njima je prvenstvo u toku i to se odrazilo".

"Ne možemo da utičemo na neke stvari. Otišlo je pet prvotimaca, došli su novi igrači, treba vremena da se sve to sklopi. Žao mi je zbog nas i svih naših klubova. Realno Astana je bolja od Sutjeske, Partizan od Rudara, a Trenčin od Budućnosti, tako da smo mi imali najveće šanse, ali ovo je očigledno realnost. Žao mi je, jer OFK Titograd trenutno jedan od najbolje organizovanih klubova", rekao je Miljenović, prenosi klupski sajt.

Farani su u pozitivnom šoku:

„Osjećaj je fantastičan. Znali smo da nas čeka težak posao, jer je OFK Titograd i u prvom meču bio nadmoćniji. Međutim, igrači su odradili sjajan posao. Bilo je teško, ali smo taktički odradili odličan posao. Za nas je bilo posebno teško, jer su domaćini rano stigli do vođstva. Ali, vjerovali smo, nadali smo se i naša želja nas je dovela do uspjeha“, kazao je trener B36 Toršavna Jakup Borg.

Bonus video: