Navijači pomažu Rumunima da izađu iz krize: Pun stadion čeka Finsku i Crnu Goru

Fudbalski savez Rumunije zvanično je objavio da su ulaznice za ovaj meč rasprodate, a ostalo je još nešto malo ulaznica za utakmicu protiv Crne Gore koja se igra u utorak

6845 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Loši rezultati, pad fudbalskog identiteta, kritike javnosti - rumunska fudbalska reprezentacija daleko je od najboljeg momenta, ali će iz krize pokušati da je izvuku navijači.

U okviru trećeg kola grupe 3 B Lige nacija Rumunija u subotu dočekuje selekciju Finske na stadionu Valentin Stanesku u Bukureštu, koji će biti rasprodat.

Fudbalski savez Rumunije zvanično je objavio da su ulaznice za ovaj meč rasprodate, a ostalo je još nešto malo ulaznica za utakmicu protiv Crne Gore koja se igra u utorak.

"Igramo pred punim stadionom! Ulaznice za utakmicu s Finskom više nisu dostupne. Posljednje karte kupljene su jutros. Za utakmicu sa Crnom Gorom, koja će se odigrati u utorak, 14. juna, navijači još mogu nabaviti ulaznice. Dostupno je još oko 1.800 ulaznica", objavio je FS Rumunije na službenoj stranici.

Inače, stadion Rapida na kojem će se igrati ovaj meč prima nešto više od 14.000 gledalaca.

Rumunija je na startu Lige nacija izgubila od Crne Gore (2:0) i BiH (1:0), prethodno je u prijateljskim mečevima u martu, poražena od Grčke, a remizirala sa Izraelom.

Edi Jordanesku je prvi selektor u preko sto godina dugoj istoriji rumunskog tima, koji u četiri prve utakmice na klupi reprezentacije nije upisao pobjedu.

Bonus video: