Abazović došao na utakmicu Crna Gora-BiH u pratnji pedesetak djece

"Kabinet predsjednika Vlade ovu akciju organizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i Fudbalskim savezom Crne Gore, koji je obezbijedio majice sa nacionalnim obilježjima za oko pedesetak prisutne djece, koja će zajedno sa premijerom pružati podršku sa tribina našoj selekciji"

34479 pregleda 60 komentar(a)
Abazović i djeca na stadionu, Foto: Vlada Crne Gore
Abazović i djeca na stadionu, Foto: Vlada Crne Gore

Premijer Crne Gore Dritan Abazović došao je na fudbalsku utakmicu Crne Gore i Bosne i Hercegovine (BiH) u pratnji pedesetak djece, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igra večeras protiv BiH na stadionu pod Goricom meč 3. kola grupe 3 B Lige nacija.

U saopštenju Vlade se dodaje da je Abazović na utakmicu došao u pratnji učenika Osnovne škole (OŠ) "Pavle Rovinski" iz Podgorice, kao i sa djecom svojih kolega zaposlenih u Generalnom sekretarijatu Vlade i Državnom protokolu.

Dritan Abazović
foto: Vlada Crne Gore

"Kabinet predsjednika Vlade ovu akciju organizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i Fudbalskim savezom Crne Gore, koji je obezbijedio majice sa nacionalnim obilježjima za oko pedesetak prisutne djece, koja će zajedno sa premijerom pružati podršku sa tribina našoj selekciji. Cilj ove prve u nizu akcija je da se kod djece razvija nacionalni ponos, zajedništvo, ljubav prema sportu i nacionalnom dresu", piše u saopštenju.

Bonus video: