Jovović: Prati me prokletstvo, teško mi je što nisam postigao gol

„Moramo da se oporavimo, ovaj meč je bio vrlo zahtjevan, mnogo se trčalo. Svi igrači su su razlogom tu, nadam se da će selektor izabrati najbolju postavu, koja će i u Rumuniji odigrati sjajnu utakmicu”, poručio je Vladimir Jovović

11474 pregleda 14 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Vladimir Jovović je mogao da bude junak utakmice sa BiH, ali mu se nije dalo.

U 3. minutu, njegov odličan udarac sa 20 metara je zaustavio Ibrahim Šehić, a u 41. je nakon sjajnih driblinga gađao dalji ugao, svi su vidjeli loptu u mreži, ali se zatresla prečka.

„Prati me prokletstvo kad igram za nacionalni tim. Imao sam i na prethodnim utakmicama šansi, ali lopta neće da uđe u gol. Ponijele su me i emocije, vrlo mi je teško što iz ta dva šuta nisam postigao bar jedan gol. Možda bismo pobijedili, žao mi je što nismo, ali smo gubili i remi je veoma dobar rezultat. Uz ovakvu publiku i atmosferu, možemo da igramo sa bilo kim”, rekao je 27-godišnji Nikšićanin.

Crna Gora u utorak gostuje Rumuniji, koja se pomjerila sa mrtve tačke pobjedom nad Finskom (1:0).

„Sigurno nas čeka teška utakmica. Stadion je bio rasprodat za Finsku, tako će biti i za nas. Moramo da se oporavimo, ovaj meč je bio vrlo zahtjevan, mnogo se trčalo. Sada moramo da se spremimo što bolje, ima nas dosta. Svi igrači su su razlogom tu, nadam se da će selektor izabrati najbolju postavu, koja će i u Rumuniji odigrati sjajnu utakmicu”, poručio je Jovović.

Bonus video: