Zašto je Ronaldo najavio odlazak: Novac nije problem, nije sve ni u slavi...

"Neću pričati mnogo sada, ali kada budem pričao pričaću o svemu. Ništa ne mogu da garantujem, a ništa neću da krijem... Slava nije najvažnija stvar u životu", kazao je Ronaldo
2 komentar(a)
Finale Lige šampiona, Foto: Reuters
Finale Lige šampiona, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.05.2018. 10:30h

Šta je Kristijano Ronaldo htio da kaže, odnosno šta će to reći za nekoliko dana - pita se španska i svjetska fudbalska javnost nakon finala Lige šampiona i pobjede Reala nad Liverpulom u Kijevu.

Portugalac je poslije meča i treće uzastopne titule kazao mu je je "bilo lijepo svih ovih godina", te da će za nekoliko dana dati "neke odgovore navijačima".

U čemu je problem, da li je najbolji strijelac Lige šampiona najavio odlazak?

Odmah su počele spekulacije da je u pitanju - novac, te da Ronaldo nije zadovoljan zaradom u Realu, gdje prima manje od Mesija i Nejmara.

"Novac nije problem", kazao je Ronaldo.

"Neću pričati mnogo sada, ali kada budem pričao pričaću o svemu. Ništa ne mogu da garantujem, a ništa neću da krijem... Slava nije najvažnija stvar u životu", kazao je Ronaldo.

Spekuliše se i da njegovi odnosi sa Florentinom Peresom nisu najbolji.

"Pravi se oluja bez potrebe. Nemam nikakav problem sa njim", rekao je Ronaldo.

"Marka" piše da su njegove riječi - kao nagovještaj odlaska - poremetile slavlje u svlačionici, te da su saigrači šokirani kada su čuli šta je Ronaldo rekao i kada je to uradio.

Osvajanje Lige šampiona, treće u nizu, ostalo je, dakle, u sjenci potencijalne ljetnje transfer bombe i Ronaldovog odlaska iz Reala...

Bonus video: