Risto Radunović upozorava: Moramo da budemo spremni na mnogo bolju Rumuniju nego u Podgorici

Utakmica Rumunija - Crna Gora igra se u utorak od 20 i 45

9906 pregleda 1 komentar(a)
Risto Radunović na današnjoj konferenciji, Foto: FSCG
Risto Radunović na današnjoj konferenciji, Foto: FSCG

Od specijalnog izvještača Vijesti

Već pet godina Risto Radunović igra u Rumuniji. Dokazivao se u Astri, a od 2021. je u najvećem klubu - FCSB, nekadašnjoj Steaui, prvom osvajaču Kupa (Lige) šampiona iz istočne Evrope.

Dobro poznaje prilike u rumunskom fudbalu i ističe:

"Očekuje nas lijepa atmosfera. Sigurno će biti pun stadion, ljudi u Rumuniji vole fudbal i reprezentaciju, koja drugačije igra kod kuće nego na strani".

Radunović će igrati od prvog minuta, nakon što je ulazio sa klupe na mečevima sa Rumunijom i BIH, a bio u startnoj postavi protiv Finske.

"Veoma je teško za sve nas s obzirom da je ovo četvrta utakmica u deset dana. Međutim, spremni smo, u Podgorici smo pokazali da možemo da igramo sa njima. Imamo kvalitet, zasluženo smo pobijedili u Podgorici i očekujem da ciklus završimo na najbolji mogući način", kazao je Radunović.

Rumunija je nakon Podgorice u usponu. Izgledala je bolje u Zenici, uprkos porazu od BIH 1:0, a prije dva dana pobijedila Finsku 1:0 kod kuće.

"Rumunija je protiv Finske pokazala više nego prva dva meča. Mi moramo da budemo spremni na boljeg rivala nego prije desetak dana. Na teren ćemo izaći sa željom da napravimo najbolji mogući rezultat", kazao je Radunović.

Utakmica Rumunija - Crna Gora igra se u utorak od 20 i 45.

Bonus video: