Argentinska senzacija ide na more: Petrovac se dogovorio sa Faustom

Rodrigo Faust, koji je proljetos za jednu polusezonu postigao 12 golova, sve je dogovorio sa Petrovčanima, čeka se samo potpis i zvanično predstavljanje

4372 pregleda 3 komentar(a)
Rodrigo Faust, Foto: FK Jezero
Rodrigo Faust, Foto: FK Jezero

Argentinac Rodrigo Faust, koji je na zimu došao u Jezero, postigao 12 golova i maltene sam ostavio Plavljane u eliti, ostaje u Crnu Goru, ali se seli na more - 26-godišnji napadač dogovorio je prekazak u Petrovac.

"Gaučos" je sve dogovorio sa Petrovčanima, čeka se samo potpis i zvanično predstavljanje.

Faust je u jednom monentu bio najbolji strijelac polusezone uzimajući u obzier sve argentinske fudbalere na svijetu, a njegovi golovi nisu bili "obični" - jedan je dao makazicama, jedan sa skoro 60 metara...

Iako dolazi kasnije, Faust maltene stiže "u paketu" iz Jezera sa trenerom Mladenom Lambulićem, pomoćnikom Filipom Jovovićem i štoperom Vasilijem Radenovićem.

Sve što su radili u Plavu u minuloj sezoni, pokušaće da urade u Petrovcu, ali i naprave korak više - izađu na evropsku scenu.

Tim sa stadiona "Mitar-Mićo Goliš" ima ozbiljne ambicije, pokazuju to prve sedmice prelaznog roka, a osim trojke (uskoro četvorke) iz Jezera stigao je golman Milan Jelovac iz subotičkog Spartaka i vezista Balša Dubljević iz Sutjeske.

Bonus video: