Krstović: Biću i golman za reprezentaciju; Radunović: Velika pobjeda

Bila je to noć za pamćenje i veliku nadu da crnogorski tim u septembru može i do elitnog ranga - Lige A, ali i do najvećeg cilja, plasmana na veliko takmičenje

4357 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Crnogorski fudbaleri kasno sinoć su kao veliki pobjednici doputovali iz Bukurešta, nakon efektne pobjede nad Rumunijom 3:0 na zatvaranju napornog junskog ciklusa u B Ligi nacija.

Bila je to noć za pamćenje i veliku nadu da crnogorski tim u septembru može i do elitnog ranga - Lige A, ali i do najvećeg cilja, plasmana na veliko takmičenje.

Za sada - dovoljno je da se proslavi trijumf, naredni mečevi su u septembru.

"Ostvarili smo veliku pobjedu i čeka nas borba za prvo mjesto. Nije mala stvar pobijediti Rumune 3:0 u gostima", kazao je Nikola Krstović, koji je prvi put počeo meč u startnoj postavi.

"Dobro sam se snašao. Imao sam više obaveza nego inače jer sam bio na krilu i dosta sam bio fokusiran na odbranu. Isključio sam njihovog desnog beka iz igre, uz to pomagao Mugoši jer nije lako igrati protiv dva štopera. Znam kako mu je, jer i ja igram centralnog napadača. Ali, on je vrhunski golgeter, to je i pokazao. U svakom slučaju, za reprezentaciju nije bitno koliko i na kojoj poziciji da se igra, biću i golman ako treba – rekao je Krstović za TVCG.

Risto Radunović je već "domaćin" u Rumuniji, u toj zemlji gradi karijeru...

"Mnogo sam srećan, pobjeda je zaslužena. Možda je rezultat visok u odnosu na stanje na terenu, ali nebitno - mnogo se radujemo i sada je lakše pred mečeve u septembru. Cijela ekipa je odigrala dobro, nedostajalo nam je mnogo igrača, a opet smo pokazali kvalitet. Velika pobjeda, imamo veliku šansu da se domognemo prvog mjesta", kazao je bek nekadašnje Steaue.

Bonus video: