Budućnost na Zlatiboru, Radulović: Stav stručnog štaba je da je 95 odsto ekipe formirano

Budućnost u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv Lapija - prva utakmica je 7. jula pod Goricom, a revanš sedam dana kasnije u Podgorici.

6584 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti stigli su danas na Zlatibor gdje će nastaviti sa pripremama za narednu sezonu.

"Plavi" će na Zlatiboru trenirati dva puta dnevno, a već u nedjelju odigraće kontrolnu utakmicu protiv Mladosti iz Lučani. Četiri dana kasnije protivnik je Radnik iz Surdulice, dok se za 27. jun traži protivnik. Dan kasnije planiran je povratak.

„Došli smo na poznato mjesto za Budućnost, gdje sam i kao igrač dolazio, a sada prvi put u ulozi pomoćnog trenera. Naravno, uslovi za rad su fenomenalni, a vidjelo se već na prvom treningu da igračima prija promjena. Kroz tri utakmice i 13 radnih dana vjerujem da ćemo na pravi način da izbrusimo formu i spremimo se za Evropu“, rekao je za klupski sajt Mileta Radulović, nekada „jedinica“ našeg kluba, a sada prvi pomoćnik u stručnom štabu Aleksandra Nedovića.

Budućnost u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv Lapija - prva utakmica je 7. jula pod Goricom, a revanš sedam dana kasnije u Podgorici. Ukoliko eliminiše ekipu sa Kosova, Budućnost će u drugom kolu igrati sa pobjednikom meča Brejdablik - Santa Koloma.

„Stav stručnog štaba je da je 95 odsto ekipe formirano. Naravno, ukoliko nam bude neko ekstra pojačanje dostupno, nećemo sjedjeti skrštenih ruku, kao i ukoliko dođe do odlaska nekoga od naših talentovanih mlađih igrača. Međutim, ponašamo se kao da je ekipa „zatvorena“, radimo u dobroj atmosferi kako bi što spremije dočekali Evropu“, jasan je Radulović.

Na pripreme na Zlatibor stigli su Miloš Dragojević, Đorđije Pavličić, Filip Domazetović, Anto Babić, Vladan Adžić, Velimir Vlahović, Lionel Adams, Andrija Ražnatović, Uroš Ignjatović, Ivan Novović, Bogdan Milić, Petar Vuković, Lazar Maraš, Branislav Janković, Luka Mirković, Miomir Đuričković, Stefan Đukanović, Vasilije Adžić, Vasilije Terzić, Marko Perović, Arijel Lusero, Nenad Krivokapić, Igor Ivanović, Viktor Đukanović, Andrej Camaj, Zoran Petrović, Lazar Mijović i Marko Mrvaljević, dok će se ekipi kroz par dana priključiti Damjan Dakić, Aleksa Ćetković i Vladimir Perišić.