Pojačanje Sutjeske iz Bugarske vjeruje u iznenađenje, Nenov: Imamo šansi protiv Ludogoreca

Crnogorski prvak igraće na startu protiv najboljeg bugarskog tima Ludogoreca, a 27-godišnji Nenov smatra da šanse za prolaz postoje

4319 pregleda 0 komentar(a)
Julijan Nenov, Foto: sportal.bg
Julijan Nenov, Foto: sportal.bg

Bugarski fudbaler Julijan Nenov, koji je juče i zvanično pojačao Sutjesku, sa dosta optimizma čeka mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crnogorski prvak igraće na startu protiv najboljeg bugarskog tima Ludogoreca, a 27-godišnji Nenov smatra da šanse za prolaz postoje.

"Biće mi interesantno da igram opet protiv Ludogoreca. Igrao sam protiv njih mnogo puta, ponovo ću za 20-ak dana. Nadam se da ćemo ih eliminisati. Sutjeska ima šansi, to je prvak Crne Gore, igraju se dva meča. Tačno je da je Ludogorec favorit, ali svašta može da se dogodi", kazao je Nenov za blitz.bg.

Trener dežurnog šampiona Bugarske, Slovenac Ante Šimundža, vrlo je oprezan.

"Imamo veliki respekt prema protivniku, velika je stvar biti prvak države. Pokušaćemo da skupimo što više informacija i da se pripremimo dobro za duele sa Crnogorcima, koji su ekstremno važni za nas. Ne želim da komentarišem eventualne buduće rivale, fokus mora da bude na prvom", kazao je Šimundža.

Prvi meč igra se 7. jula u Razgradu, revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

Bonus video: