Nedovića brine povreda novajlije

Budućnost na Zlatiboru remizirala protiv Mladosti iz Lučana, trener “plavih” zadovoljan partijom u većem dijelu meča

3402 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Iza fudbalera Budućnosti je prvi kontrolni meč na pripremama na Zlatiboru nakon kojeg je trener Aleksandar Nedović poručio da je zadovoljan.

”Plavi” su igrali protiv Mladosti iz Lučana, bilo je neriješeno - 1:1.

- Igrali smo 60 minuta fenomenalno, izgledali onako kako treba da izgledamo - s puno posjeda, jednim golom, pogođenom stativom, nekoliko situacija u kojima je nedostajao završni pas... Međutim, to možemo da pripišemo pripremnom periodu i vjerujem da u prvenstvu nećemo griješiti u tom segmentu - rekao je Nedović i dodao:

- Poveli smo djecu na pripreme, tih posljednjih pola sata smo ih pustili da igraju i moramo da budemo objektivni: kada smo primili gol na terenu je bilo šest kadeta. Međutim, to im niko ne zamjera, tu su da osjete seniorski fudbal, da su dio kolektiva i privikavaju se na stvari koje ih čekaju u budućnosti. Energetski su svi bili dobri, bilo je dosta tačnosti na lopti, svi su imali izvanredan odnos prema obavezama i igrali smo kako smo zavrišli sezonu - poručio je Nedović.

Nije, ipak, sve idealno - problem stvara povreda novajlije Lionela Adamsa koji je ostavio odličan utisak tokom 60 minuta.

- Jedina loša stvar jeste Lionelova povreda lista. Ne znamo još težinu, ali to je jedino negativno s prvog prijateljskog susreta - zaključio je Nedović.

Nedović protiv Mladosti nije mogao da računa na Bogdana Milića, Ivana Novovića i Viktora Đukanovića, a van konkurencije su bili i Vladan Adžić, Velimir Vlahović, Lazar Mijović i Marko Mrvaljević zbog stomačnog virusa koji “hara” Zlatiborom.

Bonus video: