Sutjeska objavila odlazak Zoćevića, Janjić odradio prvi trening sa Osijekom

Doskorašnji mladi i potencijalni seniorski reprezentativac Crne Gore još zimus je dogovorio prelazak u redove hrvatskog tima

4352 pregleda 4 komentar(a)
Nikola Janjić na treningu Osijeka, Foto: NK Osijek
Nikola Janjić na treningu Osijeka, Foto: NK Osijek

Sutjeska je objavila odlazak Marka Zoćevića - vezista koji je bio vrlo zapažen u šampionskoj sezoni jedan je od 10 fudbalera koji su ovog ljeta napustili redove prvaka.

"Nakon godinu dana provedenih u dresu Plavih, Marko Zoćević je slobodan u izboru nove sredine. Zoćević je za naš klub u nedavno završenoj šampionskoj sezoni upisao 21 nastup u svim takmičenjima. Zoćo, hvala na svemu i srećno", objavila je Sutjeska.

Nikola Janjić se istovremeno priključio priprema Osijeka.

Mladi crnogorski reprezenzativac (ima pravo nastupa i u narednom ciklusu) i potencijalni seniorski još zimus je dogovorio prelazak u redove hrvatskog tima, ali je ostao kraj Bistrice do kraja sezone i proslavio osvanjanje titule.

"Nikola, dobro došao među Bijelo-plave!", objavljeno je na sajtu Osijeka.

U Osijeku je i mladi crnogorski reprezentativac Ognjen Bakić, koji je priključen prvom timu nakon što je prošle sezone nastupao za B ekipu.

"Crnogorci u našim redovima Ognjen Bakić, koji je dosad nastupao za Osijek II i novopridošli Nikola Janjić moraju da odrade uvodni bazični dio jer sa saigračima nisu prošli uvodni dio u Gradskom vrtu. Obojica su bila s mladom reprezentacijom svoje države, a sada ih očekuje dokazivanje u osječkim redovima", navodi se na zvaničnom sajtu Osijeka.

Bonus video: