Ivanović do 2024. u dresu Budućnosti: Nadam se da ćemo u Evropi napraviti dobar rezultat

Ivanović je imao i ponude iz inostranstva, ali je odlučio da ostane pod Goricom

3912 pregleda 4 komentar(a)
Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ivanović, Foto: Luka Zeković

Igor Ivanović je produžio ugovor sa ekipom Budućnosti do 2024. godine, zvanično je saopšteno iz kluba.

Ivanoviću je ugovor isticao 2023. godine, a danas ga je produžio na još godinu dana.

„Saradnju smo produžili na obostrano zadovoljstvo, nastavljam sa klubom u kome sam proveo fantastične četiri godine tokom kojih je bilo više lijepih trenutaka“, rekao je Ivanović za klupski sajt.

Ivanović je imao i ponude iz inostranstva, ali je odlučio da ostane pod Goricom.

„Vjerujem da ćemo i kroz naredne dvije godine da budemo uspješni, siguran sam da ćemo imati šta da pokažemo, a nadam se da ćemo u Evropi da napravimo dobar rezultat, pošto to nismo uspjeli prošle sezone. Na nama je da se opravdamo i izvadimo situaciju koju smo ukaljali prošlog ljeta“.

Budućnost se na Zlatiboru priprema za narednu sezonu.

„Vrijeme na pripremama nas je poslužilo sjajno, ima malo napora što je i normalno, ali sve je to u službi rezultata. Znamo za šta se pripremamo, imamo te utakmice sa Lapijem u kojima ćemo pokušati da napravimo rezultat. Nadamo se najboljem“.

Ivanović je u dresu Budućnosti osvojio šest trofeja - tri titule i tri Kupa. Odigrao je 122 utakmice i postigao 43 gola.

„Tu sam četiri godine, trudim se da svima pomognem da se priviknu što lakše - kako ja, tako i svi iskusniji igrači. Mlađi igrači nas slušaju, upijaju ono što radimo, a nadam se da će u budućnosti nizati uspjehe i da će se otisnuti u inostranstvo i što više zadržati tamo, jer je to cilj svakog mladog igrača“, jasan je Ivanović.

Budućnost u 1. kolu kvalifikacija za Ligu konferencijaigra protiv Lapija. Prvi meč je 7. jula pod Goricom (20.30), dok je revanš sedam dana kasnije u Prištini (20.00)

„Dvomeč je brzo, moramo ga dočekati spremno i vjerujemo da hoćemo. Lapi je težak protivnik, ali vjerujem u naš kvalitet, nadam se da ćemo biti uspješniji nakon dvije utakmice i da ćemo proći u naredno kolo, što se od nas i očekuje“, poručio je Igor Ivanović.

Aktuelni osvajač Kupa sjutra igra drugu prijateljsku utakmicu na pripremama na Zlatiboru – protivnik na terenima hotela Palisad je Radnik iz Surdulice u (18.30).

Bonus video: