KAKO SU PARAGVAJCI UGOSTILI VENECUELANCE

"Neke fine dame su bile u našem hotelu, htjele su da se družimo..."

"Stvarno su se domaćini potrudili da nas ugoste, kako dolikuje. Čak su nam obezbijedili i djevojke da nam prave društvo noć prije meča. Znate o kakvom društvu govorim. Fine dame su bile u hotelu, insistirale su da budu sa nama", rekao je selektor Venecuele
0 komentar(a)
Dudamel, Foto: Reuters
Dudamel, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.02.2019. 03:14h

Južnoameričke kvalifikacije za Mundijal osim velike drame u posljednjem kolu donijele su i niz zanimljivih i kontroverznih priča.

Svijet su obišli snimci na kojima se vidi kako je Radamel Falkao ubijeđivao fudbalere Perua da u posljednjih 15 minuta odigraju mirno, kako bi zadržali rezultat, koji odgovara i jednima i drugima.

Druga priča stiže iz Asunsiona, gdje je Paragvaj dočekao Venecuelu, sa šansama da uđe u baraž, ukoliko pobijedi, a poklope se i ostali rezultati.

Paragvajci su, međutim, poraženi, iako su imali "logističku podršku" noć uoči meča.

Selektor Venecuele Rafael Dudamel otkrio je o čemu je riječ:

"Stvarno su se domaćini potrudili da nas ugoste, kako dolikuje. Čak su nam obezbijedili i djevojke da nam prave društvo noć prije meča. Znate o kakvom društvu govorim. Fine dame su bile u hotelu, insistirale su da budu sa nama... Nažalost, morali smo da ih odbijemo, imali smo utakmicu. Hvala domaćinu, u svakom slučanju", ironično je prokomentarisao Dudamel.