Golman Valtera pogađao i branio za polufinale

Osim Valtera u polufinale su se plasirali SB Sabornog hrama, Lovćenska vila Cetinje i Distance Inc

1543 pregleda 0 komentar(a)
Distance Inc se među četiri najbolja plasirao preko ekipe Pljevlja 04, Foto: Podgorička minifudbal liga
Distance Inc se među četiri najbolja plasirao preko ekipe Pljevlja 04, Foto: Podgorička minifudbal liga

Valter, SB Sabornog hrama, Lovćenska vila Cetinje i Distance Inc preživjeli su i rulet četvrtfinala, pa će nastaviti borbu za trofej Podgoričke minifudbal lige.

Valter, koji je nedavno dao većinu igrača minifudbal reprezentraciji Crne Gore, do polufinala je stigao preko ekipe Ekspert MG - i to poslije izvođenja penala 3:3 (5:4). Ekspert je bio u vođstvu u većem dijelu utakmice, imao je od jednog do dva gola prednosti, ali je Valter uspio da se vrati u meč sa dva pogotka u samom finišu.

Zanimljivo, izjednačujući pogodak postigao je golman Lazar Milanković koji je i u penal seriji bio junak, pošto je "skinuo" penal u petoj seriji.

SB Sabornog hrama savladao je Podgoricu (5:2) u meču koji je obilježilo dosta šansi, lijepih poteza i odbrana golmana.

Lovćenska vila je eliminisala Expo commerce - 5:1, a utakmica je prelomljena u drugom dijelu.

Pljevlja 04 su bila odlična tokom ligaškog dijela, ali ovosezonsko takmičenje završava u četvrtfinalu - bolji od Pljevljaka bio je Distance Inc (5:3).

REZULTATI I STRIJELCI

Ekspert MG - Valter 3:3 (3:1) - Bogoljub Komatina, Balša Bogićević, Vladan Savić - Nikola Mijović X2, Lazar Milanković.

Podgorica 2014 - SB Sabornog frama 2:5 (0:2) - Nikola Popović X2 - Ivan Tomašević, Neđeljko Vlahović, Dragan Radoman, Boris Mijović, Velibor Babović.

Expo commerce - Lovćenska vila Cetinje 1:5 (1:2) - Nikola Pejović - Miloš Pejaković X2, Jovan Kaluđerović, Vasilije Bošković, Balša Radović.

Pljevlja 04 - KMF Distance Inc 3:5 (1:2) - Balša Bojanović X2, Mirko Radulović - Ilija Bojanović, Ognjen Šušić X2, Arijan Efović, Luka Pejović.

Bonus video: