nakon sadiJa manea

Salah se inati sa Liverpulom, prodaju li "redsi" i Egipćanina?

„Dejli Ekspres“ piše da Egipćanin u zahtjevu za novim ugovorom primorava klub na poteze koji bi značajno urušili poslovnu i finansijsku politiku, kao i strukturu plata.

6063 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Liverpul bi, nakon Sadija Manea, mogao da ostane bez još jednog napadača, još jednog 30-godišnjaka, još jedne legende kluba.

Mohamed Salah, kako pišu engleski mediji, nalazi se na izlaznim vrtima kluba sa "Enfild rouda"!

Nije to želja Jirgena Klopa, niti čelnika kluba, Mane je, uostalom, sam odlučio da ode godinu prije isteka ugovora i pridruži se Bajernu, ali ponašanje engleskog napadača mogli bi prosto da primora "redse" da istog ljeta naprave totalnu rekonstrukciju u napadu.

I okrenu se mlađim, svježim snagama.

Kolumbijac Luis Dijas ionako je sjajno odigrao prošlu sezonu, Urugvajac Darvin Nunjes nedavno je došao iz Benfike za 100 miliona eura.

Šta je problem sa Salahom?

„Dejli Ekspres“ piše da Egipćanin u zahtjevu za novim ugovorom tjera inat i primorava klub na poteze koji bi značajno urušili poslovnu i finansijsku politiku kluba, kao i strukturu plata.

Salah, navodno, želi za 160.000 funti veća nedjeljna primanja od Virdžila van Dajka, trenutno najplaćenijeg igrača u klubu.

Liverpul nije spreman da mu ponudu takve uslove, ali ne želi ni da ostane bez zarade ako Salah ostane do narednog ljeta, kada mu ističe ugovor.

Zato, ako bi neki klub ponudio 60 miliona eura - Egipćanin bi mogao da ide!

Salah je već kazao da, što se njega tiče, ne želi da napusti "Enfild", ali da je sada sve u rukama kluba.

A klub, jasno, treba da mu drastično poveća primanja...