Nejmar spreman da ode iz PSŽ-a, ima li iko novca za njega?

Radio Monte Karlo javio da bi Mančester junajted mogao da finansira njegov dolazak ako ode Kristijano Ronaldo. Novac za tu „operaciju” ima i Čelsi, ako novi vlasnik Tod Boli odluči da počne eru transferom velike zvijezde, a iz prikrajka vreba i Njukasl

8738 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ostanak Kilijana Mbapea u Pari Sen Žermenu označio je i početak previranja u svlačionici prenatrpanoj zvijezdama.

Sudeći po najavama iz Grada svjetlosti, prvi bi mogao da „odleti” najskuplji fudbaler svijeta svih vremena, Nejmar, koji ni igrama ni odnosom nije zaslužio status velike zvijezde.

Čak ga je i predsjednik Naser al Kelaifi prozvao u intervjuu za „Parizijen”.

„Nejmarov mogući odlazak? Od svih igrača očekuje da pruže mnogo više nego prošle sezone. Mnogo, mnogo više! Svi moraju da budu na 100 odsto. Očigledno da ovo do sada nije bilo dovoljno dobro. Neke stvari moraju da se promijene bi se izbjegle povrede, suspenzije i greške koje mijenjaju utakmice”, rekao je Al Kelaifi za Parizijen.

Poznato je da Nejmar svake godine u isto doba doživi misterioznu povredu i ode u Brazil, a odavno mu se zamjera da u odbrani ne postoji.

Riječi predsjednika su ga, izgleda, povrijedile, pa je spreman da ode iz tima za koji u prošloj sezoni nije dao nijedan gol u Ligi šampiona.

S obzirom na to da je Mbape dobio ingerencije kakve niko nema u svijetu fudbala i pravo da bira trenere i sportske direktore (dovoljno je vidjeti da su nakon njegovog produžetka otišli Maurisio Poketino i Leonardo, stigao Luiš Kampoš, koji dovodi Kristofa Galtijea). Sada su na red došli igrači, a nije tajna da Francuz ne voli Nejmara.

Pouzdani Radio Monte Karlo (RMC) je javio da bi Brazilac zbog svega toga mogao da ode, ali je pitanje ko bi mogao da ga plati.

Godišnje zarađuje 30 miliona eura neto, a uskoro će mu se ugovor automatski produžiti do 30. juna 2027. godine.

RMC je javio da bi Mančester junajted mogao da finansira njegov dolazak ako ode Kristijano Ronaldo. Novac za tu „operaciju” ima i Čelsi, ako novi vlasnik Tod Boli odluči da počne eru transferom velike zvijezde, a iz prikrajka vreba i Njukasl.

Povratak u Barselonu nije realan zbog finansijske krize katalonskog kluba, a niko drugi ne dolazi u obzir...

Bonus video: