Dečić doveo Stefana Denkovića

Denković, bivši mladi reprezentativac Crne Gore, još avgusta 2018. napustio je Sutjesku, nakon čega je nastupao za subotički Spartak, kazahstanski Kajsar i gruzijski Dinamo Batumi

4776 pregleda 4 komentar(a)
Foto: FK Dečić
Foto: FK Dečić

Nekadašnji mladi crnogorski reprezentativac Stefan Denković, bivši fudbaler Sutjeske i Bokelja, vraća se u Crnu Goru - 31-godišnji napadač zadužio je danas opremu Dečića.

Denković je još avgusta 2018. napustio Crnu Goru, nakon čega je nastupao za subotički Spartak, kazahstanski Kajsar i gruzijski Dinamo Batumi.

Prije Bokelja i Sutjeske nastupao je za brojne klubove, među kojima poljska Zaviša, mađarski Puškaš, izraelsku Hapoel Haifu, te Vojvodinu, Zemun... Igrao je i u mlađim kategorijama Crvene zvezde.

Donosi, dakle, veliko iskustvo i pokušaće da pomogne Tuzanima u mečevima 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dinama iz Minska, kao i kasnije u crnogorskom šampionatu.

Denković je treće novo lice u Tuzima ovog ljeta, uz dolaske Igora Ćukovića i Lazara Stanišića. Dečić je, takođe, vratio svoje nekadašnje članove Pavla Velimirovića i Marija Đoljaja.

Bonus video: