Mediji spekulišu da Čelsi pregovara sa italijanskim klubom

Direktor Juventusa kaže da De Liht želi da ode: "Pričamo o igračima koji slušaju savjete menadžera ili kolega..."

Holandski fudbaler ima ugovor sa Juventusom do juna 2024. godine, uprava kluba pokušava već nekoliko mjeseci da produži ugovor sa njim, ali De Liht želi da ode

2420 pregleda 0 komentar(a)
De Liht, Foto: Shutterstock
De Liht, Foto: Shutterstock

Izvršni direktor Juventusa Mauricio Arivabene rekao je da fudbaler Matejs de Liht želi da napusti klub, ali da sve tri strane moraju da budu zadovoljne transferom.

Holandski fudbaler ima ugovor sa Juventusom do juna 2024. godine, uprava kluba pokušava već nekoliko mjeseci da produži ugovor sa njim, ali De Liht želi da ode.

Mediji spekulišu da Čelsi pregovara sa italijanskim klubom o transferu.

"Pričamo o igračima koji slušaju savjete menadžera ili kolega, umjesto kluba. Danas je nemoguće zadržati igrača koji želi da ode. Ne radi se uvijek o novcu i ako neko želi da ode ne možete samo da mu kažete - u redu. Teško je zadržati igrača, ali one ponude koje imamo na stolu za pregovore moraju da budu zadovoljavajuće za sve. Ko ima novac - pobjeđuje", rekao je Arivabene za Tutosport.

De Liht je 2019. godine iz Ajaksa za 85,5 miliona eura prešao u Juventus. Za crno-bijele je odigrao 117 utakmica, postigao osam golova, a u prvoj sezoni u Torinu 2019/2020 osvojio je titulu u Seriji A.

On je prije nekoliko nedjelja rekao da nije postigao dogovor o novom ugovoru sa Juventusom.

Čelsi je ponudio 40 miliona eura za De Lihta i fudbalere Tima Vernera ili Kristijana Pulišića, ali Juventus želi mnogo više novca za svog odbrambenog fudbalera.