Navijači Liverpula mogu da odahnu: Salah potpisao do 2025.

Biće najplaćeniji igrač u istoriji Liverpula, jer će sedmično zarađivati 350.000, tj. nešto preko 21 milion eura godišnje bruto. Neto će mu ostajati nepunih 11 miliona eura

5011 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sadio Mane je otišao u Bajern godinu prije isteka ugovora, a u engleskim medijima se pojavila informacija da bi i Mohamed Salah mogao da ode do kraja prelaznog roka, godinu prije isteka ugovora.

Sada su ti strahovi navijača Liverpula odagnati - Faraon je produžio saradnju sa „redsima” do 2025. godine.

Biće najplaćeniji igrač u istoriji Liverpula, jer će sedmično zarađivati 350.000, tj. nešto preko 21 milion eura godišnje bruto. Neto će mu ostajati nepunih 11 miliona eura.

„Ovo je najbolja odluka i za nas i za njega. On pripada nama, ovo je sada njegov klub. Potpis ugovor je poklon za naše navijače, da uživaju u vikendu još više. Ubijeđen sam da će negdje biti slavlja večeras”, rekao je Klop.

Sjajni Egipćanin je presrećan što je sklopljen dogovor.

„Osjećam se sjajno, uzbuđen sam što ću osvajati još trofeja sa klubom. Ovo je srećan dan za sve nas, u poziciji smo da se borimo za sve trofeje”, rekao je Salah.

Otkada je prije pet godina stigao iz Rome, osvojio je Ligu šampiona, Premijer ligu, FA kup, Liga kup, Svjetsko prvenstvo za klubove i UEFA Super kup.

Uzgred, treći je na listi najproduktivnijih igrača u „ligama petice” iza Lionela Mesija i Roberta Levandovskog kada su u pitanju golovi i asistencije.

Bonus video: