Gabrijel Žezus i zvanično u Arsenalu

„Za ovu poziciju smo dugo tražili pojačanja, a uspjeli smo da dovedemo igrača kojeg smo svi željeli, zbog čega sam jako srećan”, rekao je menadžer Arsenala Mikel Arteta, koji je sa Žezusom sarađivao dok je bio asistent Pepa Gvardiole u Sitiju

1938 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Arsenal.com
Foto: Arsenal.com

Mjesecima se pričalo o transferu Gabrijela Žezusa u Arsenal, sada je to i potvrđeno - „tobdžije” i Mančester siti su potvrdili „let” 25-godišnjeg napadača sa „Etihada” na „Emirejts”.

Velikan iz Londona je za Brazilca platio nešto preko 50 miliona eura.

„Uzbuđen sam. Klub je uradio izuzetan posao da dovede igrača njegovog renomea. Znam Gabrijela lično veoma dobro, a svi ga znaju po vremenu provedenom u Premijer ligi i njegovim uspjesima. Za ovu poziciju smo dugo tražili pojačanja, a uspjeli smo da dovedemo igrača kojeg smo svi željeli, zbog čega sam jako srećan”, rekao je menadžer Arsenala Mikel Arteta, koji je sa Žezusom sarađivao dok je bio asistent Pepa Gvardiole u Sitiju.

Žezus se oprostio od Sitija izjavom za sajt kluba iz Mančestera.

„Bilo je zadovoljstvo igrati za Mančester siti. Osjećam da sam bolji igrač nego kada sam stigao, a osvajanje 11 trofeja je nestvarno. Četiri titule u Premijer ligi su posebno specijalne za mene. Hvala svima u Sitiju - menadžeru, saigračima i navijačima - za svu podršku koju su mi dali u prethodnih pet i po godina”, rekao je Žezus.

Bonus video: