Neke stvari su se odjednom promijenile, Dečiću želim sve najbolje

Želim da se ponovo oprobam u inostranstvu i blizu sam potpisa, kaže 30-godišnji golman

6184 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Golman crnogorske reprezentacije Andrija Dragojević (30) raskinuo je ugovor sa Dečićem, u kojem je proveo prethodnu polusezonu.

Da je rastanak blizu bilo je jasno kada su Tuzani prije dva dana angažovali golmana iz Srbije Dušana Markovića, koji je branio za Metalac.

"Zatražio sam raskid ugovora po povtatku sa priprema sa Zlatibora, nakon razgovora sa ljudima iz kluba. Neke stvari su se odjednom promijenile i meni to nije išlo u korist. Želim da se ponovo oprobam u inostranstvu i blizu sam potpisa, a mom doskorašnjem klubu želim sve najbolje u Evropi i u prvenstvu", kazao je Andrija Dragojević, nekadašnji golman jermenskih Ararata, Pjunika i Alaškerta.

Dragojević je odavno u inostranstvu, branio je i boje OFK Beograda i Veleža, Vlaznije... a od domaćih klubova čuvao je gol Lovćena i Grblja.

Četiri puta je pozivan za seniorsku reprezentaciju Crne Gore, isto toliko puta je bio na okupljanjima, ali još čeka na debi.

Prija toga će, međutim, imati novi izazov u inostranstvu, dok njegov doskorašnji klub Dečić čeka evropski izazov u predstojećem dvomeču protiv Dinama iz Minska.

Bonus video: