Kapiten Ludogoreca: Pokušaćemo da sve riješimo u prvom meču

Šampion Bugarske razbio je člana Druge lige Njemačke (3:0) prije nekoliko dana u generalnoj probi za sjutrašnji meč protiv Sutjeske

5142 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Ludogorets
Foto: Ludogorets

Defanzivac Anton Nedjalkov (29) je kapiten Ludogoreca i jedan od samo četvorice bugarskih fudbalera koji su počeli prijateljski meč protiv Nirberga prije nekoliko dana.

Šampion Bugarske razbio je člana Druge lige Njemačke (3:0) i u generalnoj probi za sjutrašnji meč protiv Sutjeske i najavio da je spreman za duel sa crnogorskim šampionom.

Nedjalkov, koji počinje svoju petu uzastopnu sezonu u Ludogorecu, vjeruje da će njegov tim sve riješiti u prvom meču.

"Prva je takmičarska utakmica u sezoni, nije lako, ali važno da izađemo kao pobjednici. Pokušaćemo da odmah riješimo pitanje prolaza u drugo kolo", kazao je Despodov.

O Sutjesci, kaže - ne zna mnogo.

"Zato i ne mogu puno da kažem. Za mene je važno da je moja ekipa skoncentrirana i da igra na nivou na kojoj treba", rekao je Nedjalkov.

Protiv Nirnberga, za Ludogorec su igrali Holanđanin Pat na golu, Brazilac Sisinjo, Nejalkov, Pinas sa Surinama i Ukrajinac Plastun u odbrani, Portugalac Gonsalveš, Brazilac Santana i Bugarin Jankov na sredini, te Kipranin Sotiriu, Bugarin Despodov i Brazilac Rik Džonatan u napadu.

Trener je Hrvat Ante Šimundža, koji je prošle sezone vodio Muru u Ligi konferencija. Pamti se pobjeda protiv Totenhema.

Bonus video: