Savović: Previše vremena smo proveli u fazi odbrane, zato je i popustila koncentracija i snaga

Bugari zahvaljujući Južnoamerikancina srušili Sutjesku - Brazilac Santana i Argentinac Tisera pogodio za 2:0 za Ludogorec

8865 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Sportal.bg printscreen
Foto: Sportal.bg printscreen

Trener Sutjeske Milija Savović nada se boljem ofanzivnom izdanju svog tima u revanšu protiv Ludgoreca u utorak 12. jula na "DG areni".

Crnogorski šampion dobro se branio protiv Ludogoreca u Razgradu do 74. minuta, a onda su Bugari dali dva gola i stekli ozbiljnu prednost pred uzvratni meč (2:0).

Golovi su postigli južnoamerikanci - Brazilac Santana i Argentinac Tisera.

"Mislim da smo previše vremena proveli u fazi odbrane, iako smo taj dio odradili dobro - zatvorili smo prilaze golu, smanjili prostor ekipi Ludogoreca, što smo uigravali i pripremali se za to, s obzirom da naš protivnik ima izuzetno brze igrače u napadu", kazao je Savović na pres-konferenciji nakon meča.

"Ipak, falio nam je taj dio u fazi napada. Previše vremena proveli u fazi odbrane, zato nam je i popustila koncentracija i snaga u finišu".

Ludogorec je, ipak, jači tim, čak i uigraniji od Sutjeske...

"Promijenili smo tokom pauze veliki broj igrača i u neku ruku je normalno da nismo uigrani da bi se suprostavili ovako jakoj ekipi bolje nego što smo željeli i prikazali večeras", dodao je Savović.

Revanš je šansa da Sutjeska ponovo ostavi dobar utisak - da ga poporavi u nekim segmentima.

"Pokušaćemo, koliko je to moguće za sedam dana, da unaprijedimo igru, posebno prema naprijed. Iza nas je jedno dobro iskustvo, imaćemo i domaću publiku, tako da se nadam da ćemo biti znatno bolji u ofanzivnim akcijama", istakao je Savović.

Bonus video: