Trener Ludogoreca: Nije lako kada se protivnik samo brani

"Ostvarili smo na kraju dobar rezultat koji nam daje prednost pred revanš. U drugom meču želimo više", kazao je Ante Šimundža

5780 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ludogorec
Foto: Ludogorec

Trener Ludogoreca Ante Šimundža bio je zadovoljan rezultatom, istakavši da su njegovi fudbaleri tek u drugom poluvremenu počeli da pronalaze "pukotine" u odbrani Sutjeske.

Bugarski prvak savladao je crnogorskom sa 2:0 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ovo su kvalifikacije evropsko takmičenje - prva zvanična utakmica u sezoni. Očekivali smo da će biti teško i bilo je teško. Ostvarili smo na kraju dobar rezultat koji nam daje prednost pred revanš. U drugom meču želimo više, naravno i da se plasiramo u narednu rundu", kazao je hrvatski trener.

Pobjedu Bugarima donijeli su Južnoamerikanci - Brazilac Santana u 74. i Argentinac Tisera u prvom minutu sudijskog dodatka.

"Uvijek je teško kada se protivnik većinu vremena samo brani i oslanja se na kontranapade. Uspjeli smo, jer nisu stvarali šanse pred našim golom. Na pauzi smo morali da promijenimo nekoliko stvari kako bismo izgledali bolje. Naš cilj je bio visok tempo tokom utakmice, kao i strpljenje, upravo zbog mogućnosti koje smo imali, a to je činjenica da smo mogli da promijenimo stvari na terenu. Momci su dali sve od sebe i zadovoljan sam", kazao je Šimundža.

Revanš je u utorak na "DG areni".

Bonus video: