Iskra spremna da iskoristi slabosti u igri Lačija sjutra u Elbasanu

Iskra sjutra u Elbasanu (20 h) će u drugom nastupu u klupskoj istoriji u evrokupovima, biti gost Lačiju u osmini finala kvalifikacija za Ligu konferencija

3432 pregleda 0 komentar(a)
Iskra očekuje podršku grupe svojih navijača u Albaniji, Foto: FK Iskra
Iskra očekuje podršku grupe svojih navijača u Albaniji, Foto: FK Iskra

Iskra sjutra u Elbasanu (20 h) će u drugom nastupu u klupskoj istoriji u evrokupovima, biti gost Lačiju u osmini finala kvalifikacija za Ligu konferencija.

Kapiten danilovgrađana Ognjen Obradović, naglasio je da su se u klubu potrudili da dobro skautiraju rivala, ali da nisu sigurni u sastav koji Lači može izvesti. U Iskri ne sumnjaju da će na drugoj strani imati crnogorske internacionalce, Marka Roganovića i Dejana Zarubicu, ali i brzonogo krilo Mazrekaja.

"Odlično smo radili na pripremama i nema razloga da se ne predstavimo u najboljem izdanju. Snimili smo i detaljno analizirali protivnika sa opštim utiskom da se radi o veoma borbenom sastavu koji čak ne preza od grubosti i agresivne strategije, naročito na svom terenu. Sigurno da nam najveća opasnost prijeti od lijevog krila Mazrekaja i brzonogih afričkih napadača ukoliko nastupe. Međutim, mi smo i fizički i psihički spremni da odgovorimo svim iskušenjima i odigramo bez respekta", kazao je Obradović.

Obradović je u debitanstskom učešću Iskre u Evropi zatresao mrežu Santa Kolome u Andori, a ekipu ohrabruje dobra igra u pobjedi nad Slogom iz Doboja, u posljednjoj provjeri (2:0). Obradović je postigao prvi, pojačanje Halil Muharemović drugi gol.

"Ne želimo da im dozvolimo da osjete respekt. čak ni na njihovom terenu. Trudićemo se da iskoristimo neke njihove uočene slabosti. Ukoliko odigramo dobro kao protiv Sloge, imamo šansi u Elbasanu. Imamo kvalitet i što je najvažnije kolektivnu odgovornost da ozbiljnim pristupom i maksimalnim zalaganjem ostvarimo željeni cilj, a to je da se iz Albanije vratimo neporaženi i u revanšu izborimo plasman u drugi krug", istakao je Obradović.

Iskru će u Elbsanu bodriti i stotinak navijača "serdara".

Bonus video: