Klop otkrio: Porodica mi se našla u haosu, najmanji problem je što smo izgubili finale

Jirgen Klop je u razgoviru za zvanične medije kluba otkrio da su neki članovi njegove porodice bili uhvaćeni u “klopku”

14107 pregleda 2 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Finale Lige šampiona ostaće upamćeno po 14. tituli Real Madrida, ali i po incidentima koji su se dogodili pred početak utakmice.

Brojni navijači Liverpula sa ulaznicama nisu mogli da uđu na stadion, dok su drugi, bez karata, bježali obezbjeđenju i uspjeli da se “prošvercuju”. Nastao je haos, sukobi sa policijom, zatvoreni su ulazi, početak utakmice je dva puta pomjeran.

Jirgen Klop je u razgoviru za zvanične medije kluba otkrio da su neki članovi njegove porodice bili uhvaćeni u “klopku”.

"Znam samo nekoliko ljudi koji su imali sreće da bez problema dođu do stadiona, ostali sa kojima sam razgovarao, uključujući i moju porodicu, imali su niz neprijatnosti. Mislim da je jasno da je bilo veoma loše organizovano", kazao je Klop, uvjeravajući da organizatori događaj nisu bili spremni za događaj takve veličine.

On je kazao da mu je porodica slala poruke da je na stadionu, ali je znao da su to laži samo da ne bi brinuo prije početka najveće utakmice u sezoni.

"Moja porodica mi je poslala poruku prije utakmice: 'Mi smo na stadionu, srećno' i sve te stvari, ali to se nije dogodilo. Istinu sam saznao poslije utakmice," rekao je on.

“Mislim da su sve stvari koje su se tamo događale uticale da je najmanji problem koji smo imali te noći to što smo izgubili finale".

Bonus video: