UBJEDLJIV PORAZ I NEPROMIŠLJEN GEST GOLMANA

Pogledajte izvještaj sa meča Crna Gora - Slovenija; Radonjić o Muriću: Razmislićemo...

Murić je dobio direktni crveni karton, zbog udaranja glavom slovenačkog igrača Kramariča, koji ga jeste prethodno odgurnuo, ali gest mladog čuvara mreže nema opravdanje
15 komentar(a)
Crna Gora - Slovenija Mlada fudbalska reprezentacija, Foto: Filip Roganović
Crna Gora - Slovenija Mlada fudbalska reprezentacija, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 03.02.2019. 04:03h

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore izgubila od Slovenije 3:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Osim ubjedljivog poraza, meč je obilježilo i isključenje Arijaneta Murića, golmana Mančester sitija i debitanta na golu crnogorske selekcije.

Murić je dobio direktni crveni karton, zbog udaranja glavom slovenačkog igrača Kramariča, koji ga jeste prethodno odgurnuo, ali gest mladog čuvara mreže nema opravdanje.

Čeka ga suspenzija od nekoliko mečeva, a na pitanje da li će ubuduće biti pozivan u nacionalni tim, selektor Mojaš Radonjić je odgovorio:

"Razmilićemo. Zbog ove greške će vjerovatno nešto platiti, ali da vidimo...Prinuđeni smo da računamo na svakog igrača i kada igra dobro i slabo, jer nemamo toliko fudbalera da možemo da ih otpišemo. Jednostavno nema nas i to je tako.. Mada, dešava se. Prva utakmica, pa je možda taj pritisak. Prvi put je stao na gol, prvi put je sa nama. Mlad je. Jeste glupost, ali nije ni prva, vjerovatno ni zadnja", kazao je Radonjić.