Sitiju desetine miliona za natpis na opremi za treniranje i zagrijavanje

Nakon što je Mančester junajted potpisao ugovor sa blokčejn kompanijom „Tezos” vrijedan 20 miliona funti, i njegov gradski rival Siti se dogovorio sa vlasnicima aplikacije za promet kriptovaluta „OKX” za nekoliko desetina miliona funti po sezoni

6456 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Sponzorski ugovori najvećih klubova na svijetu su veći iz godine u godinu, a Englezi pomjeraju granice.

Nakon što je Mančester junajted potpisao ugovor sa blokčejn kompanijom „Tezos” vrijedan 20 miliona funti, i njegov gradski rival Siti se dogovorio sa vlasnicima aplikacije za promet kriptovaluta „OKX” za nekoliko desetina miliona funti po sezoni.

To ne bi bilo čudno da je „OKX”, kao i „Tezos”, nisu dali toliki novac dati samo za svoj logo na opremi za treniranje i zagrijavanje pred utakmice.

„Zadovoljno smo što smo produbili našu saradnju sa kompanijom OKX, koja je naš zvanični sponzor za trening opremu. OKX i Mančester siti dijele vrijednosti kao što su inovacija i uspjeh, a za sve nas uspjeh počinje treningom i edukacijom”, reka je Roel de Frajs, direktor kompanije „City Football Group”, u čijem je vlasništvu šampion Engleske i još nekoliko klubova.

Bonus video: