Ignjatović: Ništa nije gotovo, želimo prolaz u narednu rundu

Budućnost u četvrtak (20.00) gostuje Lapiju u Prištini u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija

3656 pregleda 0 komentar(a)
Uroš Ignjatović, Foto: FK Budućnost
Uroš Ignjatović, Foto: FK Budućnost

Fudbaler Budućnosti Uroš Ignjatović imao je debi za pamćenje u dresu podgoričkog kluba - u prvoj utakmici protiv Lapija u kvalfikacijama za Ligu konferencija postigao je pogodak i bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu.

Budućnost je u prvom meču slavila 2:0 i napravila lijepu uvertiru pred revanš, koji je na programu u četvrtak (20.00) u Prištini. Ignjatović je postigao drugi gol na utakmici, prvi je djelo Lazara Mijovića.

“Prva utakmica i odmah gol na debiju što nije karakteristično za beka – naravno da sam presrećan zbog toga. Međutim, najbitnije je što smo ostvarili pobjedu, jer svi znamo da je prva takmičarska utakmica nakon priprema uvijek teška i specifična. Upisali smo pobjedu i spremni čekamo revanš”, poručio je Ignjatović u razgovoru za klupski sajt.

Ignjatović je preskočio posljednja dva treninga na pripremama na Zlatiboru, a po povratku u Podgoricu je osjećao da ima malih problema sa ložom, ali…

“Osjećao sam bol u prednjoj loži, posebno u drugom dijelu utakmice, ali kada sam istrčao na teren pred naše navijače, bol je bila nebitna u tom trenutku”, rekao je Ignjatović.

Budućnost pred revanš ima povoljan rezultat, ali nema opuštanja.

“Imamo dobar rezultat nakon prvog poluvremena, ali znamo da ništa nije gotovo. Postavićemo se kao da je 0:0, tako i razmišljamo, a već od subote radimo na tome da se što bolje pripremimo i vratimo se kući sa osiguranim prolazom u narednu rundu”, kaže nam Ignjatović.

Period adaptacije mu nije predstavljao problem.

“Ekipa je fenomenalna, svi su me prihvatili odlično, a naročito mlađi igrači, dok mi stariji dosta pomažu sa savjetima da se što bolje uklopim u tim”, rekao je Ignjatović.

Bonus video: